Indisk guf og en plettet dag

Kender du følelsen af at vågne op og bare vide, at det bliver en dum dag? Sådan havde jeg det i morges, og indtil videre har min spådom passet… Desværre.

Dagen startede da ellers med en god svømmetur, men så snart jeg trådte ind ad døren til kontoret, gik det galt. Altså jeg ved godt, at det ikke er verdens undergang eller noget, men en irriterende dag, har det altså været indtil videre.

Jeg har ellers påført mig mit sommerlige businesslook, men fik hurtigt fedtet min nystrøget skjorte ind i mørk chokolade, og til frokost fik den en fin sovseplet lige på maven. Og jeg havde ikke engang bestilt en ret med sovs, men køkkenet var åbenbart løbet tør for kylling, så i stedet fik jeg svin med sovs. Herudover misforstod tjeneren, at jeg ville have salat i stedet for kartofler, og fik så serveret kartoffelmos til svinet. Hmf, der røg den sunde dag…

pletter

Nå, men det skal ikke kun handle om mad på tøjet, men også mad i maven, for i går fik jeg det lækreste indiske mad nogensinde! Hans-Kristian inviterede mig på indisk efter arbejde i går, og normalt er jeg ikke rigtig oppe at køre over indisk mad, men i går var en undtagelse. Den grillede kylling, jeg fik, smagte himmelsk, servicen var i top, og stedet super hyggeligt, så hvis du en dag havner i Sofia, så lov mig, at du ikke snyder dig selv for en tur på den indiske restaurant Kohinoor. Jeg er blevet helt fan af indisk mad efter at have spist der, og det er helt sikkert et sted, jeg vil besøge igen.

indisk_sofia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.