Efterårshygge med mine forældre i Stockholm

Riksdagen i Stockholm.
Riksdagen i Stockholm.

Jeg elsker at få besøg her i Stockholm. Det er så dejligt, når folk hjemmefra vil tage turen nordpå for at besøge HK og mig, og jeg har virkelig set frem til, at mine forældre skulle komme denne weekend. Min mor var her også et par dage i sommers, men det var første gang min far var her, så der var en masse af byen, der skulle vises frem.

En af de ting, jeg godt kan lide ved at have besøg, er, at jeg får mulighed for at vise nogle af mine yndlingssteder frem, og det er virkelig rart, når jeg taler med dem derhjemme, at de kender til stederne, som jeg snakker om. Derfor synes jeg også, at det er rigtig rart, at mine forældre nu både ved, hvor jeg bor, og hvor jeg arbejder – de var nemlig også med en tur henne på mit kontor 🙂

Mine forældre ankom torsdag aften og kørte igen søndag formiddag, så det var selvfølgelig begrænset, hvor meget vi kunne nå, men det blev da alligevel til en del sightseeing og efterårshygge blandt andet med et besøg på Vasamuseet. Mine forældre blev heldigvis ligeså begejstret for Vasamuseet, som jeg havde håbet. Jeg synes selv, at det var en kæmpe oplevelse, da jeg besøgte det i forbindelse med en blogkonference i sommers, så jeg havde virkelig glædet mig til at vise dem det.

Vi sejlede fra Slussen Kajen til Djurgården, hvor Vasamuseet ligger.
Vi sejlede fra Slussen Kajen til Djurgården, hvor Vasamuseet ligger.
efteraarshygge_med_mor_og_far_i_stockholm_vasaskibet
Vasaskibet.
Vasamuseet er helt klart et besøg værd!
Vasamuseet er helt klart et besøg værd!

Læs også: Wauw-oplevelse på Vasamuseet i Stockholm

Herudover bød dagene på en skovtur, god mad og godis samt masser af vandring gennem de stockholmske gader. Puha, jeg kan godt mærke, at jeg er blevet mere tung og besværet, når jeg sådan vandrer over 20 km. på to dage, men hyggeligt var det, og heldigvis havde vi tørvejr og blå himmel det meste af tiden.

efteraarshygge_med_mor_og_far_i_stockholm_koedboller
Vi skulle selvfølgelig have svenske kødboller til frokost. Mums!
Mine forældre foran Kongeslottet i Gamla Stan.
Mine forældre foran Kongeslottet i Gamla Stan.
Min mor og jeg på mit yndlingsspot i Nacka Naturreservat.
Min mor og jeg på mit yndlingsspot i Nacka Naturreservat.
Min far og HK på skovtur.
Min far og HK på skovtur i de smukke efterårsfarver.
Riddarhuset i Stockholm.
Riddarhuset i Stockholm.
Stockholm Rådhus.
Stockholm Rådhus.

Det værste ved sådan et besøg er, at tiden går alt for hurtigt…

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.