Hvad arbejder jeg egentlig med?

hvad_er_det_egentlig_jeg_arbejder_med
Jeg får tit spørgsmålet om, hvad det egentlig er, jeg laver, og hvad min virksomhed går ud på. Forståeligt nok har folk lidt svært ved at finde ud af, hvad jeg egentlig arbejder med, så det vil jeg klargøre for her.

Lad os starte ved begyndelsen…

I efteråret 2015 flyttede Hans-Kristian og jeg tilbage til Danmark fra Bulgarien. Ingen af os havde noget job, og vi havde solgt vores lejlighed på Islands Brygge, så vi flyttede derfor hjem til Hans-Kristians forældre på Stevns. Vi vidste ikke rigtig, hvad vi skulle, og mens HK søgte jobs, startede jeg på et iværksætterkursus for begyndere samtidig med, at jeg fortsatte med at arbejde for IT-virksomheden, jeg havde arbejdet for i Bulgarien. Ligeså stille fik jeg mine egne kunder, som jeg begyndte at lave hjemmesider og blogs for.

Jeg havde på fornemmelsen, at vi skulle til udlandet og bo igen, og jeg ville derfor ikke søge et job, før jeg vidste, hvor vi skulle bo. Jeg brugte i stedet tiden på at starte mit eget lille firma, da tidspunktet var oplagt til at følge min drøm om at blive selvstændig, og 13. januar 2016 fik jeg mit CVR-nr. 🙂

Men hvad laver jeg så i mit firma?

Med mit firma Udelukkende Lund hjælper jeg primært virksomheder og private med deres hjemmesider og blogs. Jeg står for opsætningen, hjælper med teksterne, SEO-optimerer, og rådgiver dem i, hvad de kan gøre for at få succes online. Jeg tilbyder blandt andet også undervisning samt hjælp til sociale medier og nyhedsbreve.

Jeg kan godt lide at lave forskellige projekter, fordi jeg synes, det er sjovt og lærerigt at kaste mig over forskellige opgaver, og derfor har jeg også startet blognetværket Bloggers By Heart, hvor vi pt. er 36 tilmeldte bloggere. Herudover var jeg i sommers også med til at skrive artikler til bogen “Piger 2017” for Politikens Forlag, og så blogger jeg både her på domænet samt på udelukkendelund.dk og Thirteen.dk.

Mit arbejde består altså i mange forskellige ting, og jeg er hele tiden åben for nye opgaver, da det vigtigste for mig lige nu er at lære en masse og prøve en masse ting af, samtidig med at jeg har det sjovt 🙂 I fremtiden håber jeg blandt andet, at jeg kan få flere skriveopgaver, da det virkelig er en af de ting, som jeg holder meget af.

Hvis du vil læse mere om min virksomhed, så besøg udelukkendelund.dk.

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.