Babybulens udvikling i andet trimester af min graviditet

gravid_uge_18
Gravid uge 18.

På lørdag går jeg ind i tredje og sidste trimester af min graviditet. Jeg synes, at tiden har føltes virkelig lang gennem graviditeten, men i dag siger min gravid-app, at der kun er 86 dage tilbage til min termin, og pludselig føles januar ret tæt på. Vildt!

Maven er (selvfølgelig) vokset en hel del her gennem andet trimester, men selvom jeg føler mig meget stor, så kunne min jordemoder konstatere i sidste uge, at den er, lige som den skal være. Jeg ved ikke, om det samme sker i Danmark, men her i Sverige bliver maven målt med målebånd, så man kan følge med i, om den vokser, som den skal 🙂

Mavens udvikling fra uge 16 til uge 28

På billederne her er det ret tydeligt at se, hvor meget, der faktisk er sket gennem graviditetens andet trimester, og det bliver godt nok spændende at se, hvor stor “fodbolden” mon ender med at blive.

Gravid uge 16.
Gravid uge 16.
Gravid uge 19.
Gravid uge 19.
Gravid uge 23.
Gravid uge 23.
Gravid i uge 26.
Gravid uge 26.
Gravid i uge 28.
Gravid uge 28.

Læs også: Nej, jeg nyder ikke at være gravid

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.