På besøg i FLEXAs nye børnebutik med kvalitetsmøbler i København


Er det tid til at lave børneværelse, eller måske tid til fornyelse på det eksisterende, så kan jeg anbefale, at du kigger forbi FLEXAs nye børneforretning i København.

Som barn arbejdede min far som tømrer, og i mit barndomshjem var der altid noget, der skulle bygges om. Jeg elskede at være med, når der skulle saves og hamres i haven, så måske er det derfor, at jeg er så vild med træ? Træ er smukt, også i boligindretningen, og så holder det ofte i mange år. Derfor er træ også genialt, når man har børn, da det er et stærkt materiale. Og det er altså her, at FLEXA kommer ind i billedet.

I går var jeg nemlig inviteret til et blogevent i FLEXAs nye fine butik og showroom i København, og jeg blev virkelig positivt overrasket og imponeret over deres design. Det eneste jeg kunne huske om FLEXA i forvejen, var deres røde logo, og jeg må ærligt indrømme, at jeg troede deres ting var lidt gammeldags. Men deres nye kollektion er alt andet end gammeldags, og den fortjener virkelig at blive vist frem.

Butikken på Holbergsgade er indrettet superhyggeligt med forskellige rum, der prydes af deres møbler fra deres nye Popsicle-kollektion. Jeg kunne seriøst købe mig fattig derinde, og fylde hele Williams værelse med deres flotte børnemøbler og legetøj. Jeg forelskede mig især i deres værktøjsbænk, som jeg er sikker på, at William ville elske. Han er en rigtig lille pilfinger, og er allerede meget glad for den lege-værktøjskasse, han har.

FLEXAs Popsicle-kollektion er udover at være i et flot design og et godt håndværk også praktisk designet. Møblerne kan sammensættes på kryds og tværs, og sættes sammen, så det passer til barnets alder. Deres senge kan for eksempel bygges højere og lavere, og der kan sættes forskellige moduler på som for eksempel skabe, skuffer, skrivebord, rutshebane og trapper afhængig af, hvor barnet er i sit liv. Så smart. Og samtidig er det bare superflotte møbler i en lækker kvalitet.

FLEXAs Popsicle-kollektion er dansk designet, og er inspireret af en ispind, som de fleste af os nok forbinder med en skøn dansk sommerdag fra vores barndom.

Vil du se mere til den nye kollektion, så tjek deres katalog her eller besøg deres nye fine butik i København.

FLEXA Shop Copenhagen
Holbergsgade 20
1057 København

Hvad synes du om FLEXAs Popsicle-kollektion?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.