Altan-makeover og nye boligsager


Man skal huske at forkæle sig selv en gang imellem, og især når man bor i udlandet, er det vigtigt, at man har et sted, hvor man føler sig hjemme, så derfor har vi købt lidt nye ting til lejligheden.

På trods af, at vi bor i en lejlighed på kun 36 m2, føler jeg mig godt tilpas i den. Den er hyggelig samt godt og funktionelt indrettet, og efter at vi nu også har fået gjort vores altan sommerklar, er jeg blevet endnu mere vild med den.

På altanen har HK lagt trægulv, købt nye altanmøbler samt gjort det lidt festligt ved at hænge kulørte lamper op. Især trægulvet har gjort en kæmpe forskel, i forhold til det rå og kolde betongulv, der befinder sig nedenunder.

Vi har glasruder på altanen, som kan køres til og fra, og når de er til, giver det rigtig meget læ, og altanen kan derfor bruges, selvom vejret ikke viser sig for sin bedste side. I weekenden sad vi f.eks. derude i regnvejr og spiste amerikanske pandekager, og det gav lidt stemningen af at have en udestue.

Vi har også forkælet os selv med lidt ting indendøre, og vi har blandt andet købt en B&O Play-højtaler, så vi nemt kan spille musik direkte fra telefonen.

Herudover har vi også investeret i en SodaStream. Jeg troede aldrig, at jeg skulle eje sådan en tingest, men efter at have boet med den i et lille års tid i den tidligere lejlighed, som var møbleret på forhånd, er jeg blevet vild med den.

Både HK og jeg har savnet at have vand med brus på køl, og det har resulteret i, at vi i stedet har gået og købt sodavand og saftevand, hvilket både er mere usundt, dyrere i længden og dårligere for miljøet, så nu har vi altså købt vores helt egen SodaStream.

Jeg drikker generelt for lidt vand, så det er både lækkert og praktisk altid at have danskvand inden for rækkevidde, og det gør helt sikkert, at jeg drikker mere vand i løbet af en dag.

Lejligheden er altså blevet gjort sommerklar, og jeg glæder mig til mange timer på altanen med bløde toner fra den nye højtaler samt kold danskvand – gerne med et par skiver agurk eller citron for lige at spice barselslivet lidt mere op 😉 Så nu håber jeg bare på masser af fine solskinstimer.

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.