Mad Men sommerfest

I går var jeg til sommerfest på jobbet og temaet var tv-serien “Mad Men”. Jeg var selv med i festudvalget, og det sidste stykke tid har gået med at planlægge festen og selvfølgelig finde et 60’er Mad Men-outfit.

Mad Men

Jeg gik på jagt i min Bedstes klædeskab og fandt en fin sommerkjole, som hun selv har syet. Den blev så lagt op og syet lidt til i ryggen, og så var den perfekt. Bæltet købte jeg i Kongens Klær, skoene var nogle min mor havde liggende, og perlerne blev købt i glitter. Makeuppen var lys og naturlig peppet op med røde læber og negle, og krøllerne lavede jeg med et glattejern.

Læs også: Sommerlook fra Mad Men

Jeg synes selv, at os i festudvalget gjorde et godt stykke arbejde, og kantinen på mit arbejde blev forvandlet til et fint festlokale med bar, lounge, rød løber, dansegulv og fine borde med hvide duge, lys og blomster.

mad men borddaekning

Der var selvfølgelig også bartendere, der mixede masser af gode drinks, især deres røde, søde shots med bær og vandmelon var populære, og blandet med Budweiser, Piña Colada, vin og mange andre spændende drinks sørgede det fint for dagens tømmermænd og nattens bommert, hvor jeg tabte min iPhone i toilettet, da jeg kom hjem, så den virker så ikke mere… FLOT Katrine, meget flot!

Vi havde også lavet en Mad Men avis og balkort, og på alle bordene lå der tyggegummi-cigareter forklædt som Lucky Strikes, og så fik alle selvfølgelig taget et billede på den røde løber i deres fine 60’er-outfit.

Mad Men 2

Det var en supercool fest, hvor de fleste havde gjort virkelig meget ud af det. Temafester er altså bare sjove, og jeg kan klart anbefale Mad Men som tema!

God weekend derude.