Weekend med bøf, brunch og babyshopping

weekend_med_boef_brunch_og_babyshopping
Hakkebøf med bearnaise.

Endnu en hyggelig weekend i Stockholm er gået, og da sneen har dalet ned det meste af tiden, har weekenden stået på hygge og afslapning indendøre.

Jeg har længe haft lyst til bearnaise, så fredag aften lavede jeg bøf og bearnaise samt bønner, bådkartofler og bløde løg – jeg morede mig gevaldigt over, at alt maden startede med b, da jeg lavede den, men jeg vil også gerne indrømme, at jeg har lidt far-humor 😀

Lørdag forsatte i b’ets tegn, da vi var inviteret til brunch hos min kontorkollega, Sanne. Sanne er en dansk kvinde, der bor her i Stockholm, og har sit eget firma, og så lejer hun en kontorplads ud til mig, hvilket jeg er rigtig glad for. Over julen skal vi også leje Sanne og hendes families hus ved Skærgården, og i den forbindelse havde hende og hendes mand inviteret os på brunch, så vi lige kunne tjekke huset ud, inden vi overtager det samt deres hund, Molly, i julen.

Det er et lækkert hus, der ligger i en meget smuk natur og med en flot udsigt ud til vandet, og jeg er sikker på, at det bliver fantastisk at holde jul i disse omgivelser med familien. Jeg glæder mig i hvert fald rigtig meget.

Efter brunchen tog vi på babyshopping, og her menes selvfølgelig shopping af babyudstyr og ikke shopping af babyer 😉 Vi var først i Big Baby, hvilket minder lidt om BabySam, hvor vi bare gik rundt og prøvede at blive lidt klogere på, hvilket udstyr vi skal have, men så meget klogere, synes jeg nu ikke, at vi blev.

Vi var også en tur i H&M, hvor vi fik købt det sidste babytøj, som jeg havde besluttet mig for at købe inden fødslen, og hold nu op, hvor er det bare kært det babytøj altså. Det er jo helt vildt, så småt det er.

Babytøj fra H&M.
Babytøj fra H&M.

Søndag tog vi turen til IKEA for at kigge på møbler til den nye lejlighed samt tremmeseng til lillemanden. Vi fandt dog hurtigt ud af, at det nok ikke bliver en tremmeseng, som vi vælger i første omgang, men i stedet en bedside crib som f.eks. denne fine en fra JLY. Anbefalinger modtages gerne i kommentarfeltet. Jeg ved jo, at mange af jer har en masse gode råd.

bedside_crib_jly
Bedside Crib fra JLY.

Weekenden blev også tilbragt med en masse seriekiggeri, og for tiden er vi ret vilde med “Lethal Weapon”, der kan streames hos Viasat samt DR’s “Bedrag”, så hvis du savner en ny serie at gå i gang med her i den mørke tid, kan du jo tjekke disse ud 🙂

Jeg håber, du også har haft en skøn weekend, hvad enten du har fejret J-dag, slappet af eller kigget på babyudstyr.

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.