Weekenden der gik for hurtigt

Åhr, denne weekend måtte altså gerne have varet lidt længere. Klokken har lige passeret 22.00 her i Sofia, og jeg forstår ikke helt, hvor tiden er blevet af denne weekend. Jeg synes lige, at det har været fredag, men sådan er det jo desværre tit med weekender. De går alt for stærkt.

Her er lidt billeder fra weekenden, der blandt andet er blevet brugt i det dejlige solskinsvejr:

middag_italiensk_sofia
Date night på italiensk restaurant, hvor jeg fik denne underlige ret.

spillehal_sofia
Vi var også i “legeland” og spillede på denne crazy airhockeybane.

gaatur_simeonovo
Søndagsgåtur i sommervejret.

vitosha_foraarsimeonovo_viewsyren_sofiatrae_sofia

Nu vil jeg smutte i seng, så jeg kan være frisk til en ny uge. Sov godt ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.