Wauw-oplevelse på Vasamuseet i Stockholm

Jeg mødte kaptajnen og hans jaloux hustru 😀

Om det var violinens toner, den hyggelige bloggerstemning eller simpelthen bare det enorme skib, der gjorde udslaget, ved jeg ikke, men en ting er sikkert, og det er, at jeg blev helt forblændet af Vasamuseet i Stockholm, da jeg besøgte det i sidste uge.

Jeg besøgte museet i forbindelse med rejseblogger-konferencen TBEX, som jeg var på her i Stockholm, og for mig var det virkelig en wauw-oplevelse.

Filippinsk violinist, der gav den gas.

Når du træder ind ad døren til museet, møder du et fantastisk syn, og du skal næsten dreje nakken af led for at se toppen af det store træskib. Forestil dig, at belysningen er dæmpet, og at du kan høre violinens klang i baggrunden, mens du går rundt, og beundrer det store skib, der minder om dem, du har set i “Pirates of The Caribbean” – ret fedt, ik’? Det var det i hvert fald for mig, og jeg kan kun anbefale dig at besøge Vasamuseet, hvis din vej krydser Stockholm.

Vasaskibet set fra fronten.
Træfigurerne bagerst på Vasaskibet er ret velbevarede, pga. de var begravet i sandbunden.
Træfigurerne på Vasaskibet var oprindeligt malet og udsmykket som her.
Vasamuseet er i flere etager, så du kan se det store skib fra bund til top.
Du finder også en miniature udgave af, hvordan Vasaskibet så ud, inden det sank.

En lille hjemmelavet video fra Vasamuseet i Stockholm

Find Vasamuseet her:

Vasamuseet
Galärvarvsvägen 14
115 21 Stockholm, Sverige
Website

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.