Moms’ Night Out på Nosh and Chow – Første aften ude uden William


Jeg vågnede op med lidt tømmermænd her til morgen, efter en hyggelig moms’ night out i går sammen med fem andre skønne danske mødre.

Det blev til to glas rødvin og to drinks på hele aftenen, men det var alligevel nok til at give mig hovedpine her til morgen. Men okay, det var også min første aften ude i MEGET lang tid.

Jeg havde det meget ambivalent med at skulle afsted, da jeg var nervøs for om William ville sove, og om han ville være ked af det. Men det viste sig, at han havde en megahyggelig aften med sin far, og sov fra 19.30 til 23.30 uden problemer. Så jeg burde måske tage ud lidt oftere 🙂

Det var så skønt at have en aften ude uden William, da jeg de sidste ni måneder har været sammen med ham stortset 24/7. Jeg har været længe om at tage ud uden ham, så jeg er meget lettet nu, hvor jeg kan se, at det sagtens kan lade sig gøre. Jeg nød at have en aften, hvor jeg bare kunne være Katrine, uden at skulle tænke over, at jeg var nogens mor. Det var så befriende!

Vi spiste på restauranten “Nosh and Chow” på Stureplan, og både min forret bestående af hummerruller, og den andeconfit jeg fik til hovedret smagte lækkert. Efter maden sluttede vi aftenen af med en drink på baren Sturehof, og klokken ca. halv tolv var jeg hjemme igen hos min lille familie efter en fantastisk moms’ night out.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.