Sushi og skybar i Stockholm


I går havde jeg fødselsdag, og det skulle selvfølgelig fejres. Jeg havde bestilt sushi til aftensmad, så Hans-Kristian inviterede mig på RAW Sushi & Grill på Vasastan i Stockholm.

Det var et hyggeligt sted med god betjening og fantastisk sushi – virkelig frisk og veltilberedt, så det kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger. Hvis I er to, kan jeg anbefale jer at bestille deres Sumo menu, som er fyldt med en masse blandet. SÅ lækkert 🙂

Er du til søde sommerdrinks, så er Cosmopolitan Peach garanteret også noget for dig! Mm…

Læs mere om RAW Grill & Sushi her >

Radisson Blu Skybar

Man bliver jo kun 26 én gang, så efter en vellykket middag, gik vi med meget mætte maver videre til Radisson Blu Royal Viking Hotel, hvor elevatoren tog os op til deres Skybar på niende sal. Selvom det ikke er vildt højt oppe, var der altså en ret fin udsigt deroppefra.


Skybaren er indrettet i lounge stemning, og en DJ spillede bløde toner, så det var uden tvivl det perfekte sted at afslutte en god fødselsdag med en godnatdrink.

Tjek Skybaren på Radisson Blu ud her >

Opt In Image
Inspiration til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du inspiration til dit morliv direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.