Vi ses om en uge Danmark

vitosha_foraar
HK og jeg nyder foråret i Sofia.
Selvom jeg har det super hernede i Sofia, så bliver det alligevel dejligt at komme hjem en tur. Jeg har boet i Sofia omkring halvanden måned, og selvom tiden er gået stærkt, så føles det samtidig, som om jeg har været væk længe. Så jeg glæder mig helt vildt til at se mine veninder og min familie, og bare til at gå rundt i København og høre folk tale dansk over det hele 😉

Jeg lander i København på fredag, og skal være i Danmark i ni dage. Kalenderen er allerede ved at være fuldt booket, hvilket er virkelig skønt. Det er dejligt at vide, at man har så mange at komme “hjem” til 🙂

Det er dog en ret underlig følelse ikke at have den elskede lejlighed på Bryggen mere og mangle sin såkaldte base. Og det er underligt at tænke på, at man er gæst på ferie i sit fødeland, men jeg glæder mig virkelig bare til alle mine aftaler, mors mad, frisk landluft og masser af lakrids! See you soon DK.

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.