Bloggerevent på Hard Rock Cafe Copenhagen

I går satte Hard Rock Cafe Copenhagen spotlight på deres nye menu med 30 nye retter og over 150 nye drikkevarer, og jeg var med til premieren på deres nye menukort.

http://selfieandthecity.com/wp-content/uploads/2015/12/hard-rock-cafe-menukort.jpg
Nogle af de nye ting på menukortet hos Hard Rock Cafe Copenhagen

Det var en super hyggelig aften hos Hard Rock Cafe, der har en supergod og central belligenhed i København med udsigt til Tivoli fra deres selskabslokale, hvor det hyggelige event blev holdt.  Med til arrangementet var også min veninde og tidligere kollega på Vi Unge, Isabella – tjek hendes blog ud på isa-tankestreg.dk.

hard rock cafe copenhagen
Her er jeg foran en cool bar på Hard Rock Cafe

Menukort lavet i samarbejde med gæsterne

Vi blev budt velkommen med en lækker smoothie og af Hard rocks direktør, Dave, der fortalte om deres nye menukort, som består af 30 nye retter og mere end 150 nye drikke. Menukortet har været 14 måneder undervejs i samarbejde med 3.000 af cafeens gæster på fire kontinenter og i 14 byer, som har været med til at give feedback på retterne undervejs.

Stempelkande-cocktail på Hard Rock Cafe

En af de ting jeg vil fremhæve er deres drink, Red Berry Press Cocktail, som laves på en stempelkande. Vi fik selv lov til at lave den, og pressede friske jordbær, hindbær, lemonade, lemon-lime soda, appelsin vodka og friske citroner i de fine stempelkander og hældte drinken op i et glas med isterninger, hvilket gav en sød, frisk og kølig sommerdrink.

hard rock cafe copenhagen
Vi laver drinks på stempelkander

Hvis du derimod er mere til margarita, så bestil den nye drink, The Air Mexico. Den bliver serveret i en lille kurv, og man kan vælge mellem seks smage – vandmelon, mango, agurk, blå Curacao, granatæble eller vilde bær. Det hele serveres med en portion chips og hjemmelavet salsa.

Hard rock cafe copenhagen
The Air Mexico-drinks

Amerikanske favoritter på Hard Rock Cafe

Udover forskellige drinks smagte vi også mange lækre retter fra det nye menukort, der er tro mod Hard Rocks oprindelige koncept, som består af hjemmelavet ”all-American” favoritter.

burger hard rock cafe copenhagen
Lækre burgere

Af populære nye retter kan nævnes Cowboy Rib Eye eller Smoked Beef Brisket Sandwich, det hele serveret med barbecuesauce på grillet surdejsbrød. Af nye sideorders finder man Yukon Gold Mashed Potatoes og friske grøntsager samt tre nye salater og tre nye desserter.

Hard Rock Cafe Copenhagen
Skøn mad på Hard Rock Cafe

Mums… Lækre desserter på Hard Rock Cafe

Jeg vil især anbefale deres House-made Carrot Cake og Cheesecake med Oreo Cookie Pieces. Til dessert kan du også prøve en noget anderledes kaffe, der serveres med caramel og bacon.

Hard rock cafe dessert
Dessert og goodiebag fra Hard Rock Cafe

Efter at have smagt et udpluk af lækre retter og drinks fra menukortet fik jeg en goodiebag med en fin stempelkande og to T-shirts, så gik jeg kunne gå meget mæt og glad hjem.

♡ Katrine

facebook_billede

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.