Jul i Tivoli og spise med Price

Tivoli er et af mine yndlingssteder i København, og især i juletiden bliver jeg glad i låget af en gåtur gennem den gamle have. Jul i Tivoli er nemlig både smukt og hyggeligt, og så kan man ikke andet end at komme i et super julehumør.

jul_i_tivoli_soeen
Jeg var derfor ellevild, da mine svigerforældre spurgte om min kæreste og jeg ikke ville med dem til Jul i Tivoli. Jeg bliver helt som barn igen, når jeg skal derind, og heldigvis levede Københavns eventyrlige park også op til forventningerne i år.
jul_i_tivoli_hjerter

Juleboder og pynt i lange baner

Når jeg er til Jul i Tivoli er det ikke på grund af forlystelserne, for selvom jeg elsker suset i maven, så vil jeg hellere gå rundt og kigge på de mange juleboder og den flot pyntede have. Jeg har læst på tivoli.dk, at der samlet set er en halv million lyspunkter aktiveret til Jul i Tivoli, og en gåtur gennem haven, når mørket er faldet på, er virkelig en magisk oplevelse.
jul_i_tivoli_kinesisk
Jul_i_tivoli_karrusel
jul_i_tivoli_scenen
jul_i_tivoli_nimb

Spise med Price

Det blev min opgave at bestille bord til fire, og da jeg længe gerne har ville prøve Brd. Prices restaurant, fik deres julemenu overtalt mig denne gang. Her blev vi heller ikke skuffede. Maden var i top, og portionernes størrelse fejlede bestemt heller ikke noget. Det var tydeligt at mærke, at det er to madglade brødre, der står bag restauranten 😉 Topkarakterer herfra.

Selvom jeg glemte at fotografere ris a la manden, skal du ikke snydes for billeder af julemenuens to første retter.
brd_price_jul_i_tivoli
and_brd_price_jul_i_tivoli
♡ Katrine

Find det her:
Jul i Tivoli
Vesterbrogade 3,
1630 København
Website

Har du været til Jul i Tivoli i år?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.