Skøn ansigtsbehandling hos La Vida Nabila

Som jeg skrev i går, så har jeg ferie, og den står på forkælelse og afslapning, og som jeg også skrev i går, så vender min kæreste hjem i dag efter ni måneder i USA.

For at få ventetiden til at gå lidt hurtigere (den går virkelig langsomt!), startede jeg dagen med en ansigtsbehandling hos La Vida Nabila, og hold nu op, hvor var det bare fantastisk. Kosmetologen André tog min hud under kærlig behandling, og jeg følte mig i helt trygge hænder, og det var virkelig en skøn og afslappende behandling med synlig virkning.

Læs også: Lærerigt og rørende bloggerevent om hud og hår

Hos La Vida Nabila ved de, hvad de snakker om, og de tager kunderne seriøst og skræddersyr behandlingen til hver enkelt person. Min hud har tendens til acne i ny og næ, og minder lidt om en hud hos en teenager. Det skyldes, hormoner, der forårsager en overproduktion af talg, derfor fik jeg en dybdegående behandling, som dræber bakterier og tilføjer ilt og fugt til huden, som skulle være de vigtigste ting for huden. Udover min teenagehud, er min hud også meget lys og sart, så det blev der også taget højde for.

Jeg følte, at jeg fik professionel behandling hele vejen igennem, og min hud føles allerede blødere, og så har den fået ekstra glød. For at min hud kan blive helt optimal, kræver det selvfølgelig mere end en enkelt ansigtsbehandling, så jeg har tænkt mig at gå i gang med et behandlingsforløb hos La Vida Nabila, så jeg kan komme bumserne til livs en gang for alle.

Som prikken over i'et købte jeg blomster på vej hjem, som jeg har forkælet mit hjem med. (Nu mangler jeg bare min kæreste)
Som prikken over i’et købte jeg blomster på vej hjem, som jeg har forkælet mit hjem med.
(Nu mangler jeg bare min kæreste)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.