Billeder af sommerhygge med en halvanden årig


Sommeren er startet med manér, og vi har allerede brugt masser af timer ude i det flotte solskinsvejr. William elsker det, og især de dage vi har tilbragt hos bedsteforældrene på landet har været et hit. Her har han badet i haven, gravet med sand, kørt på traktor, klappet geder, leget med sæbebobler, været på stranden, gynget og vandet en masse blomster.

Jeg synes, det er meget lettere at have børn (barn), når det er godt vejr. William elsker at være udenfor, og det er meget nemmere, når påklædningen ikke kræver ulddragt og flyverdragt. Ofte er han kun iført ble, sko, solhat og solcreme. Vi er begyndt at bruge La Rocha Posay SPF50 i spray-udgaven, som er virkelig nem at påføre, og som slet ikke klistrer. Den sprayes på, smøres let ud, og tørrer hurtigt. Den kan virkelig anbefales!

Der er dog også en bagside af medaljen, varmen giver urolige nætter, og især de to sidste nætter har været helt hen i vejret. Vi har været vågne halvdelen af nætterne, og har set “Gurli Gris” i stedet for at sove. Det vender forhåbentlig snart!

Hvordan forløber sommeren hos jer indtil videre?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.