Jeg skal undervise i hvordan man laver en blog

Wuhuuu, jeg er helt oppe at køre! Min tidligere kollega, Isabella (Isa-tankestreg.dk) og jeg skal nemlig være undervisere på et helt nyt blogkursus hos Blogakademiet.dk, hvor vi vil hjælpe andre med, hvordan man laver en blog.

Vi har begge en kæmpe passion for at skrive og blogge, og med kurset håber vi, at vi kan dele ud af vores viden og inspirere dig til at komme i gang med en blog, eller få tips og tricks til din nuværende blog.

bliv en blogger

Vi giver tips til at skrive gode blogindlæg, som er levende og sjove at læse, og så kommer vi ind på, hvordan man virker troværdig på sin blog. Herudover bliver du helt sikkert også klogere på, hvordan du kan bruge de sociale medier. Hvis det lyder som noget for dig, så kan du tilmelde dig på Blogakademiet.dk her >  Kurset foregår den 20. janaur kl. 18-20.30 i København.

Bliv en troværdig blogger med Blogakademiet
Lige nu kan du også tilmelde dig kurset “Tjen penge på din blog uden at miste troværdigheden”, hvor to foredragsholdere og bloggeren CPH Blonde guider dig til at blive en troværdig blogger og samtidig tjene penge. Læs mere her >

For at skabe opmærksomhed omkring troværdighed og bloggere, er der lavet en lille satirevideo, hvor jeg har en lille rolle, som en begejstret fan. Se den her, og få et smil på læben:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.