Sund luksus kyllingesalat med blåbær, avocado og chiafrø

kyllingesalat med blåbær, avocado og chiafrø

Elsker du også en god, velsmagende og mættende salat, så skal du altså prøve denne lækre opskrift på kyllingesalat med blåbær, avocado og chiafrø. Inspireret af denne skønne opskrift på kreamorskoekken.dk har jeg skiftet laks ud med kylling og valnødder ud med mandler, og det kom der en supersund luksus kyllingesalat ud af.

Det skal du bruge til to personer

To kyllingebrystfileter
To avocado
Ca. to håndfulde babyspinat
Ca. 100 g. blåbær
Et lille rødløg
En håndfuld mandler
150 g. feta – gerne den, du selv skærer ud.

Dressing:
En spsk. agavesirup
Tre spsk. æblecidereddike
1/2 dl. rapsolie
1 tsk. chiafrø
Salt og peber

Sådan laver du din kyllingesalat

1. Start med at varme dine kyllingefileter i ovn eller på pande.

2. Mens kyllingen steger, kan du gå i gang med dressingen. Agavesirup og æblecidereddike piskes sammen, hvorefter du pisker lidt olie i ad gangen.

3. Kom chiafrø i, rør godt og smag til med salt og peber.

4. Du er nu klar til at lave salaten. Skyl babyspinaten og blåbær grundigt, og dup det tørt for vand.

5. Skær rødlæg i tynde skiver og feta og avocado i tern.

6. Hak mandlerne groft.

7. Når kyllingen er færdig, skæres den ud i mindre stykker.

8. Bland alle ingredienser sammen i en skål, og hæld dressingen over.

Velbekomme 🙂

Opt In Image
Rejsetips til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du rejsetips, gode råd og nyheder direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.