Elsker du også en god, velsmagende og mættende salat, så skal du altså prøve denne lækre opskrift på kyllingesalat med blåbær, avocado og chiafrø. Inspireret af denne skønne opskrift på kreamorskoekken.dk har jeg skiftet laks ud med kylling og valnødder ud med mandler, og det kom der en supersund luksus kyllingesalat ud af.
Det skal du bruge til to personer
To kyllingebrystfileter
To avocado
Ca. to håndfulde babyspinat
Ca. 100 g. blåbær
Et lille rødløg
En håndfuld mandler
150 g. feta – gerne den, du selv skærer ud.
Dressing:
En spsk. agavesirup
Tre spsk. æblecidereddike
1/2 dl. rapsolie
1 tsk. chiafrø
Salt og peber
Sådan laver du din kyllingesalat
1. Start med at varme dine kyllingefileter i ovn eller på pande.
2. Mens kyllingen steger, kan du gå i gang med dressingen. Agavesirup og æblecidereddike piskes sammen, hvorefter du pisker lidt olie i ad gangen.
3. Kom chiafrø i, rør godt og smag til med salt og peber.
4. Du er nu klar til at lave salaten. Skyl babyspinaten og blåbær grundigt, og dup det tørt for vand.
5. Skær rødlæg i tynde skiver og feta og avocado i tern.
6. Hak mandlerne groft.
7. Når kyllingen er færdig, skæres den ud i mindre stykker.
8. Bland alle ingredienser sammen i en skål, og hæld dressingen over.
Velbekomme 🙂
Skriv et svar