Mit bryllupsoutfit – ammevenlig brudekjole, sko, hår og makeup

Søger du inspiration til et enkelt og sommerligt bryllupsoutfit, eller mangler du måske en ammevenlig brudekjole, så kig med her, hvor jeg viser, hvad jeg havde på fra top til tå, da jeg blev gift.

Ammevenlig brudekjole

bryllupsoutfit ammevenlig brudekjole
Da jeg skulle finde min brudekjole, vidste jeg, at den skulle være enkel og sommerlig, og at den ikke måtte være lang. Samtidig var det vigtigt, at det var en ammevenlig brudekjole.

Efter en del søgning på nettet faldt jeg over purlogogpersille.dk, som er en supergod webshop med tøj til gravide og ammende kvinder. Jeg forelskede mig hurtigt i Vivienne-brudekjolen fra Seraphine, og bestilte den hjem. Det var selvfølgelig lidt et sats at købe den online, men jeg kunne jo altid returnere den, hvis den ikke passede.

Det endte dog med, at det var den eneste brudekjole, jeg prøvede, for da jeg fik den på, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det bare skulle være den.

Jeg synes, den passede helt perfekt til vores bryllup, som var meget afslappet og havefest-agtig 😊 Samtidig kunne jeg uden problemer trække kjolen til side ved brystet, så jeg kunne amme William. Jeg havde også købt en amme BH i Femilet, som passede til kjolen, og det fungerede bare super.

Jagten på de perfekte sko

bryllup brudesko gabor

Det var dog en noget større udfordring for mig at finde et par sko, som jeg kunne lide, og jeg endte med først at have et par en uge inden den store dag. Jeg synes generelt, at jeg tog det med brylluppet ret roligt, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg var ved at gå lidt i panik over ikke at have nogle sko. Lidt bridezilla er der vel i os alle 😉

Jeg er generelt vildt besværlig og kræsen, når det kommer til pæne sko. For det første er jeg ikke glad for at vise mine tæer, så jeg ville have en lukket sko, og for det andet måtte den ikke være for høj, da jeg simpelthen ikke kan gå i det, og jeg skulle jo nødig falde på vej op ad kirkegulvet. For det tredje ville jeg ikke have en klassisk hvid brudesko, men gerne bare en almindelig pæn sko, der var god at have på.

Jeg prøvede ihærdigt at finde et par i blå, da jeg synes, det kunne være sjovt, når nu jeg skulle have noget blåt på. Jeg måtte dog opgive efter både at have søgt nettet tyndt og ledt i diverse skobutikker i både Stockholm og København.

Jeg fandt i stedet et par superfine Gabor sko på nettet, men de var selvfølgelig ikke til at opstøve i min størrelse i Danmark, så jeg endte med at købe dem på Boozt i Sverige, og få dem sendt hjem til vores lejlighed i Sverige, og så få Hans-Kristian til at tage dem med til mig, da han kørte fra Stockholm og hjem til Danmark ugen inden brylluppet. Heldigvis var de alt besværet værd, og jeg er så glad for, at det var dem, jeg endte med. Udover, at jeg synes, de er vildt flotte og elegante, så var de meget behagelige at have på, og jeg fik slet ikke ømme fødder, selvom jeg havde dem på hele dagen.

Hår og makeup

bryllup brudehår håropsætning

Når jeg er hjemme på Stevns, bliver jeg ofte klippet af Rebecca, der ejer frisørsalonen Rebel Klip. Heldigvis havde hun også tid og lyst til at sætte mit hår og efter to prøveopsætninger fandt vi frem til, at jeg skulle have håret tilbage i en knold. På den måde kom kjolens udskæring på ryggen mest til sin ret, og samtidig slap jeg for at William ville hive mig i håret, som han gør, når det er løst 🙂

Efter lidt overtalelse gik jeg med til at få blomster i håret, og fik derfor bundet en kam med de samme blomster som i min smukke brudebuket. Blomsterne blev også lavet lokalt på Stevns af Flowers By Ida, hvis hjemmeside jeg faktisk har lavet 🙂

Makeuppen lagde jeg selv pånær øjenskygge, som frisøren også klarede for mig, da jeg ikke er bestemt god til den slags. Jeg har derfor ikke helt styr på, hvad der blev brugt på øjnene udover, at det var i brune nuancer. Resten af makeuppen var: Matchmaster SP15 Foundation fra MAC, concealer fra bareMinerals, Volume Million Lashes Vandfast Mascara fra L’Oréal, L’Oréal SuperLiner Perfect Slim Black, Sonya Olivia Brilliant Blush fra Forever Living, Mineralize Skinfinish Natural pudder fra MAC samt Clarins Instant Light Lip Perfector 04.

Jeg håber, du kunne finde lidt inspiration i indlægget, og hvis du snart skal gites, så stort tillykke og rigtig god fornøjelse 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.