Fem gaveidéer til dit barns bedsteforældre


Indlægget indeholder reklamelinks. 

Hvis du ligesom jeg har et barn, der er for lille til at lave gaver selv, kommer der her fem gaveidéer til, hvad I kan give til de stolte bedsteforældre.

Bøger med personlige fortællinger

Kender du bøgerne “Fortæl nu”? (reklamelink) Det er bøger, der er perfekte at give bedsteforældre og oldefældre, da de kan skrive fortællinger fra deres eget liv ned. Bøgerne er fyldt med spørgsmål, og lægger op til, at bedstemor kan fortælle sin livshistorie, og når bogen er udfyldt, kan hun give den tilbage til sit barnebarn. Williams farmor har bogen “Fortæl nu, Farmor”, og den er virkelig fin. Jeg synes, det er en supersød og personlig gaveidé, og jeg gad også godt selv at have disse bøger fra mine egne bedsteforældre.
Bøgerne “Fortæl nu” kan købes hos gucca.dk på tilbud her (reklamelink)

Fotokalender med søde billeder

Mon ikke en kalender med søde billeder af guldklumpen, vil glæde bedsteforældrene? Alt du skal gøre er at vælge 12 billeder, og så kan du hos for eksempel Vistaprint nemt designe din egen fotokalender med hjælp fra deres skabeloner. Du kan også indsætte mærkedage som fødselsdage, dåbsdag osv.

Kop med tekst eller billede

Skal morfar have en ny yndlingskop til morgenkaffen? Så køb en fin kop med teksten “Morfar” eller design en personlig kop med billeder af guldklumpen hos Vistaprint.

Oplevelse

Lav et hjemmelavet gavekort, hvor I inviterer bedsteforældrene med en tur i Zoologisk Have, i svømmehallen, i teatret eller noget helt andet. Det vigtigste er, at de kan få en hyggelig oplevelse med deres barnebarn.

Aftryk af fødder

Babyfødder er jo simpelthen det sødeste, så hvorfor ikke forevige dem og give et aftryk af dem i gave. Hos minicreative.dk kan du købe et sæt med en lugtfri og giftfri klud med “usynlig” blæk, to ark hvidt aftrykspapir i A5-størrelse samt en detaljeret vejledning til at lave et perfekt aftryk. Herudover skal du blot købe en ramme, og så kan du give det sødeste billede til dit barns bedsteforældre.

Har du andre gaveidéer til bedsteforældrene?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.