Mit sidste besøg i Danmark inden fødslen

Et billede fra et af ugens hyggelige møder.
Et billede fra et af ugens hyggelige møder.

Jeg sidder pt. i lufthavnen i København, og venter på, at jeg skal flyve til Stockholm. Jeg har været hjemme i Danmark i lidt over en uge, og jeg har både fået holdt arbejdsrelaterede møder, været til familiefødselsdage og hygget med veninder og familie.

Det er altid travlt, når jeg er hjemme, men jeg elsker det. Jeg får altid ordnet en masse i forbindelse med virksomheden, og så nyder jeg virkelig, at få set de mennesker, jeg holder af, for afsavnet kan godt blive lidt stort engang imellem oppe i Stockholm. Derfor er jeg også hjemme ret ofte, og jeg har været hjemme i Danmark ca. en gang om måneden, i den tid jeg har boet i Stockholm.

Der går dog lidt tid, før jeg sætter mine fødder på dansk grund igen, da det er planen, at jeg bliver i Stockholm til efter fødslen, og derfor først kommer til Danmark igen i det nye år. Ret underligt at tænke på, at jeg er mor, næste gang jeg træder ind i mit barndomshjem. Det er virkelig surrealistisk…

Heldigvis får HK og jeg besøg af familien oppe i Stockholm, faktisk allerede på torsdag, hvor mine forældre kommer på besøg til søndag. I starten af december kigger min Mutti forbi igen, så vi kan mor-datter-hygge og få bagt en masse julesmåkager. Og selve julen kommer også til at stå i familiens tegn i Stockholm, da den skal fejres med både mine og HKs forældre samt HKs søskende og lille nevø i et hus ved Skærgården. Så selvom der er lang tid til, at jeg skal til Danmark igen, så er der stadig masser af familiehygge at se frem til 🙂

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.