Sommer på en båd

sommer_baad_2

Hej med jer. Jeg håber, at I nyder den danske sommer ligeså meget, som jeg gør 🙂

Efter min Bedstes fødselsdag i fredags stod lørdag på afslapning og landlig hygge, hvor jeg fik plukket over fire kg. bær i mine svigerforældres have. Dem forærede jeg til min Bedste, så hun kan lave lækker solbærsyltetøj og ribsgelé ud af dem. Mums!

baer

Ellers har de sidste to dage stået på hygge på mine forældres båd, hvor vi har sejlet ud og badet fra båden samt slikket sol og spillet kort. Det er virkelig dansk sommer, når det er bedst, og det har været så hyggeligt og skønt.

sommer_baad_1
Fuld fart frem

sommer_baad_3
I går lå jeg her på bådens bedste plads 😉

I dag går turen til København med min Mutti. Det bliver så dejligt med en mor-datter-dag i solskinnet 🙂

God dag til dig ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.