Det er hårdt at bo i udlandet når…

Det svenske flag er hejst i vindueskarmen for min Mutti, der har fødselsdag i dag.
Det svenske flag er hejst i vindueskarmen for min Mutti, der har fødselsdag i dag.

Ens familie eller veninder har fødselsdag…

Min veninde, Anna, har næsten lige holdt fødselsdagsfest, og i dag er det min mors fødselsdag, og familien er samlet for at fejre hende – og imens sidder jeg her i Stockholm.

På dage som disse kan jeg godt mærke et lille stik af hjemve. Selvfølgelig er der ikke så langt til Danmark, men jeg kan ikke rejse frem og tilbage hele tiden. Min hverdag er i Stockholm nu, og jeg har et arbejde, der skal passes, og selvom flybilletterne er billige, så er det jo ikke helt gratis at flyve frem og tilbage.

Eller når der bare sker andre sjove ting derhjemme…

Udover fødselsdage, så er der også en masse andre sjove ting, som jeg ikke kan være med til derhjemme. Og selvom jeg har det godt i Stockholm, og oplever en masse, så kan jeg en gang imellem godt føle, at jeg går glip af noget hjemme i Danmark. Men nu har jeg heller aldrig været god til det med at gå glip af ting, så det ligger ret meget til mig i forvejen. 🙂

Hvornår føler du hjemve?

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.