Svømmetræning med Rasmus Henning


Jeg er lige vågnet på sofaen, efter at have sovet en lille times tid. Jeg faldt om, nærmest så snart jeg satte mig i den, da jeg er godt træt efter at have været til svømmetræning med Rasmus Henning, der er tidligere professionel triatlet.

Læs også: Sund søndag – svømning og sund mad

Kl. 10.00 mødtes jeg med National Geographic og de andre svømmere i det indendørs saltvandsbad, Islev Badet. Vi startede med morgenmad og en introduktion af Rasmus Henning, hvorefter vi sprang i bassinet og lavede en masse øvelser i halvanden times tid, og hold nu op, hvor var det hårdt.

Det hårdeste var klart, da vi skulle svømme og kæmpe mod hinanden, men det var virkelig også lærerigt, og jeg har forbedret mig en hel del. Nu skal træningen bare forsat gå godt de to sidste måneder, og intensiteten skal øges, så kan jeg forhåbentlig klare mig igennem de 3,8 km. den 18. august.

Det var alt for i dag, nu vil jeg lægge mig tilbage på sofaen og smide stængerne op. God aften derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.