Pakkeliste – Håndbagage til flyveturen med en 1-årig

Håndbagage barn Håndbagage barn Håndbagage barn
Er du i tvivl om, hvad du skal pakke i din håndbagage, når du skal have dit lille barn med ud at flyve?

I morgen tidlig rejser vores lille familie på tre til Kap Verde, og vi glæder os! Det bliver så skønt med afslapning og solskin 🙂 Dagen i dag er blandt andet gået med at pakke, og for at gøre det nemmere for dig, når du skal pakke håndbagagen til flyveturen med en 1-årig, deler jeg her, hvad vi tager med.

Læs også: Gode råd til at flyve med baby

Praktisk taske som håndbagage

Vi bruger en praktisk taske fra Patagonia, der har de rigtige mål i forhold til at gå som håndbagage ombord på flyet. Tasken er praktisk opdelt med et stort rum, så det er plads til en masse. Samtidig er der også små praktiske lommer, hvor du kan opbevare mindre ting, så de er nemme at finde.

Det smarteste ved tasken er, at den både kan bruges som en sportstaske, du holder i hånden, og som en rygsæk, hvilket er virkelig fedt, når man rejser med et lille barn. Det kan være utrolig nyttigt at have begge hænder frie, og samtidig er det rart, at man nemt kan åbne det store rum og finde, hvad man skal bruge i stedet for, at man skal grave sig ned i bunden af en rygsæk.

Det har vi med i vores håndbagage

Legetøj:

Vi har et par bøger med, som William synes er hyggelige at kigge i, og så har jeg købt nogle fingerdukker, som han ikke har set endnu, så forhåbentlig vil han synes, at de er sjove. Jeg har også pakket en bamse samt fire små DUPLO-figurer, som han leger meget med for tiden. Det er en svær balance, når det kommer til legetøj til turen, for det gælder om, at du ikke skal slæbe på for meget, men samtidig skal der også være nogle ting med, der kan underholde.

Powerbank:

Da vi skal flyve i syv timer, har vi taget iPad’en med for en sikkerhedsskyld. Her har vi hentet nogle tegneserier ned på, og medbringer derfor også en powerbank, så vi ikke løber tør for strøm undervejs.

Madpakke:

Man skal være to år for at få børnemenu ombord, og jeg er faktisk lidt i tvivl om, hvor meget mad, vi får. Derfor har jeg pakket en madpakke med til William, der indeholder brød, grød-smoothies, kiks og figensnacks. Jeg har også pakket en hagesmæk, så tøjet ikke bliver alt for griset, når der skal spises.

Sutter og sutteflaske:

Det kom ikke med på billedet, men en af de vigtigste ting for os at huske, er Williams sutter og sutteflaske, så det er selvfølgelig også pakket i håndbagagen.

Tøj:

Jeg har pakket to sæt ekstra tøj, da vi tidligere har prøvet, at uheldet har været ude, og så er det altså ikke sjovt at stå uden rent tøj.

Puslesager:

Jeg har pakket 10 bleer, hvilket er alt for meget, but better safe than sorry. Herudover har jeg også pakket engangspuslemåtter, der er geniale at have med, når han skal pusles samt bleposer, så det er nemt at skille sig af med den brugte ble. Husk også at tage rigeligt med vådservietter med, de kan både bruges, når bleen skal skiftes, og når der skal tørres hænder osv.

Tæppe og stofbleer:

Der kan være koldt på flyet, og derfor kan det være en god idé at have et tæppe med. Jeg har også taget to stofbleer med, da de kan bruges til alverdens ting. De kan bruges som et tyndere tæppe, og kan være hyggelige at putte med for barnet, og samtidig kan de bruges til at tørre op med, som hagesmæk eller til at lege titte-bøh.

Ekstra sager, der er gode at medbringe:

Lommetørklæder, creme til rød numse, håndsprit og ørepropper, der hjælper mod ondt i ørerne.

Læs også: Pakkeliste til en uges sommerferie med dit lille barn

Er der noget, jeg har glemt? Hvad pakker du altid med i dit barns håndbagage?

2 Comments

 1. Patrick Dahl Jolak
  18. oktober 2022 / 23:33

  Hej
  Jeg ville lige høre dig ang. din patagonia taske. Hvilken mål har den? Altså højde, bredde, dybde.

  Vi skal selv ud og rejse til Thailand, og der er jo nogle specifikke mål man skal leve op til, som du ved

  • Katrine
   Forfatter
   21. oktober 2022 / 10:12

   Hej Patrick

   Det lyder vildt fedt med Thailand – rigtig god tur.
   Den hedder Blackhole Duffel 45L, og vi har altid kunne have den med ombord som håndbaggage.

   Mvh. Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.