Det bliver en vild uge til TBEX blogkonference i Stockholm

det_bliver_en_vild_uge_med_tbex_blogkonference_i_stockholm
Iih, hvor jeg glæder mig til denne uge. Jeg har glædet mig lige siden april, hvor jeg købte min billet til blogkonferencen TBEX i Stockholm, og nu er ugen endelig kommet, hvor TBEX løber af stablen.

TBEX er en international blogkonference for rejsebloggere, der afholdes et par gange om året i forskellige byer i verden, og denne sommer er det altså Stockholm, der skal være vært for arrangementet. Ret fedt, når nu det er her, jeg bor.

Programmet er pakket med spændende arrangementer, foredrag, fester og guidede ture. Selve konferencen foregår på Waterfront Congress Centre på Radisson Blu Waterfront Hotel i Stockholm, mens en del af turene og arrangementerne foregår rundt om i Stockholm.

Her er lidt af det, jeg skal opleve på TBEX Stockholm:

Tirsdag: Jeg skal udover at hente min velkomstpakke også på min første guidet tur i Stockholm. Turen foregår på Södermalm, og handler om, hvordan bydelen har forvandlet sig fra et arbejderklasse-kvarter til en kreativ bydel.

Onsdag: Jeg kan godt lide at komme bag om kulisserne, så onsdag har jeg tilmeldt mig “Millenium Tour”, hvor man kommer rundt og ser lokationerne fra Stieg Larssons bøger og film. Inden da skal jeg også på en Green City Tour.

Torsdag: Torsdag skal jeg hen og registreres til selve konferencen, og om aftenen er der 20’er-inspireret åbningsfest med mad og hygge på hotellet Haymarket by Scandic.

Fredag:
Det er blevet tid til selve konferencen, og jeg skal til en masse foredrag samt netværke med bloggere og virksomheder. Om aftenen er der et event på Vasa-museet efterfulgt af efterfest på ABBA-museet.

Lørdag: TBEX sidste dag står på foredrag og networking hele dagen, og jeg ser frem til at lære en masse bloggere at kende og blive klogere på rejseblogger-verdenen 🙂

Det bliver en uge med fuld knald på, og jeg håber, at jeg kan overskue at deltage i det hele. Indtil videre i min graviditet har jeg været virkelig træt omkring kl. 20.00, så er lidt spændt på, hvordan jeg klarer de sene fester, især uden alkohol at styrke mig på 😉

Du kan følge mig til TBEX på min Instagramprofil her, og jeg kommer selvfølgelig også til at blogge en masse om det. Hvis du synes, TBEX lyder spændende, kan du for resten besøge deres hjemmeside her.

Har du prøvet at deltage på et TBEX-event, eller skal du med i år?

♡ Katrine

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.