Postkort fra bagsædet mellem Los Angeles og Las Vegas

Jeg sidder pt. på bagsædet af vores SUV, der ruller forbi et smukt, øget bjerglandskab, mens William sover sødt i autostolen. De første tre nætter af vores ferie er allerede gået, og vi har nu forladt Los Angeles til fordel for Las Vegas.

Vi har haft nogle dejlige dage i Los Angeles, hvor vi boede på det hyggeligste Bed & Breakfast i South Pasadena. Stedet var meget romantisk og autentisk, og så fik vi den lækreste morgenmad 🙂

Det har været nogle begivenhedsrige dage, men vi har også fået slappet af og taget tingene i et roligt tempo. Jeg har især nydt de langsomme morgener, og synes, det er så dejligt, at vi ikke har noget, vi skal nå. Vi har selvfølgelig nogle ting, som vi gerne vil se, men vi er også enige om, at vi når, det vi når. Det vigtigste er, at vi er sammen.

I forgårs brugte vi formiddagen på Hollywood Walk of Fame, som var en sjov oplevelse, og en pigedrøm der gik i opfyldelse. Det var især sjovt at se, hvordan andre turister lå på fortovet for at få det perfekte billede med et kendis-navn 😀 Efterfølgende kørte vi til Venice Beach, som jeg blev rigtig skuffet over. Selve stranden så rigtig lækker ud, men strandpromenaden var alt for turistet og “larmende” til min smag.

I går var en helt fantastisk dag, hvor vi besøgte den botaniske have “The Huntington Botanical Gardens”, som var så vildt et sted. Jeg har aldrig været i så stor og flot en botanisk have før, og selvom vi var der i fem timer, nåede vi kun at se halvdelen. Der vil jeg gerne tilbage til igen en anden gang, og jeg kan virkelig anbefale dig at tjekke det ud, hvis du skal til Los Angeles.

Jeg kommer til at blogge meget mere om de forskellige steder, når jeg er hjemme i Danmark igen, men her var en lille update på vores tur indtil videre. See ya!

4 Comments

 1. 23. august 2017 / 13:15

  Hvor ser det bare fantastisk ud!!! Skønne billeder. Det ville være super, hvis du ville lave en rejseguide efterfølgende – hvis du har lyst og overskud, selvfølgelig. Hav en fortsat god tur!

  • Katrine
   4. september 2017 / 19:48

   Tak, det var en superdejlig ferie 🙂 Jeg har en masse indlæg i ærmet om vores tur, skal bare lige have vasket en masse tøj først 😉 Har du noget bestemt, som du gerne vil læse om?
   Mvh. Katrine

  • Katrine
   4. september 2017 / 19:46

   Tak, det var en superskøn tur 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.