I dag har været en skøn mad-dag, som startede med boller, frugt og lækre kanalgifler på Nimb Terrasse i Tivoli, hvor jeg har været på udviklingskursus. Et kursus, der handler om at lære sig selv bedre at kende på baggrund af enneagrammet, så du kan blive den bedste udgave af dig selv.
Til frokost fik jeg en lækker helleflynder med den lækreste sovs, som du kan se på billedet. Og eftermiddagen bød på smoothie og kage.
Her til aften var jeg så på besøg hos to veninder, som forkælede mig med en skøn pastaret, som du får opskriften på lige under billedet.
Det skal du bruge til pastaretten:
Båndpasta
Soltørrede tomater
Bacon i tern
Mozzarella
Pinjekerner
Evt. lidt basilikum til pynt
Sådan gør du:
1. Kog pastaen, som vejledningen på pakken siger.
2. Steg bacon på panden, til det er gyldent, og det mangler cirka fem minutter.
3. Rist pinjekernerne på panden sammen med baconternene til det er færdigt.
4. Skær mozzarellaen ud i tern, og bland den sammen med pasta, bacon, pinjekerner, mozzarella og soltørrede tomater i en skål.
5. Rør det gerne rundt, så osten smelter og server evt. med et par grønne blade på toppen.
Skriv et svar