OOTD – Et blåt forårsoutfit og en politijakke


Hold nu op, hvor er vejret bare skønt for tiden. Humøret bliver bedre her i den lyse tid, og jeg føler mig så inspireret. Jeg har så mange drømme og idéer, som jeg ønsker at føre ud i livet, at det er svært ikke at blive utålmodighed.

Jeg føler, der er for få timer i døgnet, og derfor når jeg heller ikke at nyde det gode vejr sådan rigtigt. Når William er i vuggestue, udnytter jeg hvert et minut på at arbejde og få bygget min forretning op, og jeg elsker det! Så er vi til gengæld ude på legepladsen om eftermiddagen, når jeg har hentet ham, og det er jo trods alt sjovere i solskin end i regnvejr 🙂

Min tøjstil bliver også positivt ændret i denne tid. Jeg iklæder mig farver og mønstrer og eksperimenterer mere, end jeg plejer. I går havde jeg et blåt forårsoutfit på, og selvom blå er en rolig og klassisk farve, så var det alligevel et mere farverigt outfit, end jeg normalt har på.

Det var første gang jeg havde mine blå Brooks Brothers-bukser på, som jeg købte i USA i august. Jeg har glædet mig til, at vejret egnede sig til, at jeg kunne have dem på, da jeg simpelthen synes, de er så flotte. Min skjorte er fra Magasin, skoene fra H&M, og jakken er fra Barbour International. Den fik jeg i fødselsdagsgave af Hans-Kristian og William, og jeg synes, det er den pæneste jakke, jeg nogensinde har haft. Sporty, klassisk og lige min smag 🙂

Der skete for resten noget sjovt forleden, hvor jeg havde jakken på. Mens jeg parkerede bilen i et boligområde på Amager, stod der en flok børn ude foran bilruden og pegede på mig. Jeg rullede vinduet ned, og spurgte, om jeg ikke måtte parkere der. Det måtte jeg gerne, men de var meget interesseret i at vide, hvem jeg var, og hvad jeg skulle der. De troede nemlig, at jeg var fra politiet, fordi der er et mærke på venstre overarm af jakken, og så kørte jeg jo i en hvid bil. Så kært altså 🙂

Får du nydt solskinsvejret, og påvirker foråret også din tøjstil?

Læs også: OOTD – Farverigt forår og fagligt forum

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.