Fire trin til at starte og gro din online business

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få fire vigtige trin til en succesfuld online business.

Du får gode råd til at styrke dit mindset, udleve din passion, brande dig selv online og komme i gang med at få kunder i biksen.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.


Tilmeld dig her, og få masser af tips og inspiration direkte i din indbakke

Få gratis morgenmad på Comwell til din fødselsdag

comwell morgenmad bella sky
comwell morgenmad bella sky
comwell morgenmad bella sky

Vil du gerne forkæles lidt ekstra på din fødselsdag? (Hvem vil ikke det?) Så kig med her, hvor jeg viser dig, hvordan du nemt kan få en ekstra fødselsdagsgave til din næste fødselsdag.

Gratis morgenmadsbuffet til dig og en ledsager

Ved at tilmelde dig Comwell Club, får du en fødselsdagsgave fra Comwell på din næste fødselsdag 🙂 Comwell ønsker dig nemlig tillykke ved at give dit et gavebevis på en morgenmadsbuffet, kaffe og kage eller en drink for dig og en ledsager.

I går benyttede jeg mig af gavebeviset, og var på Comwell på Bella Sky med min blogmakker, Lise. Det var en supergod måde at starte vores møde på, som handlede om vores nye blogunivers, vi lancerer den 1. juni.

Morgenmadsbuffeten var rigtig lækker, og indeholdt blandt andet amerikanske pandekager, kage, frugt, juice, kaffe, te, franskbrød, boller, ost, pålæg og yoghurt.

Tilmeld dig Comwell Club gratis her >

E-BOG: Blog dig til flere kunder
Lær, hvordan du kommer i gang med din egen virksomhedsblog, og blogger dig til flere kunder.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen tilsendt direkte til din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

2 Comments

    • Katrine
      7. maj 2018 / 12:31

      Ja, jeg synes i hvert fald, at det var hyggeligt med en ekstra fejring 🙂 Gavebeviset dur i en måned efter fødselsdagen, så det behøver ikke at være på selve dagen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.