Få gratis morgenmad på Comwell til din fødselsdag

comwell morgenmad bella sky
comwell morgenmad bella sky
comwell morgenmad bella sky

Vil du gerne forkæles lidt ekstra på din fødselsdag? (Hvem vil ikke det?) Så kig med her, hvor jeg viser dig, hvordan du nemt kan få en ekstra fødselsdagsgave til din næste fødselsdag.

Gratis morgenmadsbuffet til dig og en ledsager

Ved at tilmelde dig Comwell Club, får du en fødselsdagsgave fra Comwell på din næste fødselsdag 🙂 Comwell ønsker dig nemlig tillykke ved at give dit et gavebevis på en morgenmadsbuffet, kaffe og kage eller en drink for dig og en ledsager.

I går benyttede jeg mig af gavebeviset, og var på Comwell på Bella Sky med min blogmakker, Lise. Det var en supergod måde at starte vores møde på, som handlede om vores nye blogunivers, vi lancerer den 1. juni.

Morgenmadsbuffeten var rigtig lækker, og indeholdt blandt andet amerikanske pandekager, kage, frugt, juice, kaffe, te, franskbrød, boller, ost, pålæg og yoghurt.

Tilmeld dig Comwell Club gratis her >

4 Comments

  • Katrine
   7. maj 2018 / 12:31

   Ja, jeg synes i hvert fald, at det var hyggeligt med en ekstra fejring 🙂 Gavebeviset dur i en måned efter fødselsdagen, så det behøver ikke at være på selve dagen 🙂

 1. 30. august 2019 / 15:04

  Mit fødselsdag er den 09-10- og jeg vil meget gerne spise gratis morgenmad i en af Comwell hotel i København fordi vi er så glad med Comwer club.

  • Katrine
   Forfatter
   6. september 2019 / 07:53

   Det kan jeg godt forstå, det er også lækkert 🙂 Som tilmeldt deres Comwell Club burde du får en fødselsdagshilsen fra dem på mail.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.