Få gratis morgenmad på Comwell til din fødselsdag

comwell morgenmad bella sky
comwell morgenmad bella sky
comwell morgenmad bella sky

Vil du gerne forkæles lidt ekstra på din fødselsdag? (Hvem vil ikke det?) Så kig med her, hvor jeg viser dig, hvordan du nemt kan få en ekstra fødselsdagsgave til din næste fødselsdag.

Gratis morgenmadsbuffet til dig og en ledsager

Ved at tilmelde dig Comwell Club, får du en fødselsdagsgave fra Comwell på din næste fødselsdag 🙂 Comwell ønsker dig nemlig tillykke ved at give dit et gavebevis på en morgenmadsbuffet, kaffe og kage eller en drink for dig og en ledsager.

I går benyttede jeg mig af gavebeviset, og var på Comwell på Bella Sky med min blogmakker, Lise. Det var en supergod måde at starte vores møde på, som handlede om vores nye blogunivers, vi lancerer den 1. juni.

Morgenmadsbuffeten var rigtig lækker, og indeholdt blandt andet amerikanske pandekager, kage, frugt, juice, kaffe, te, franskbrød, boller, ost, pålæg og yoghurt.

Tilmeld dig Comwell Club gratis her >

Lær at lave en blog

Lær, hvordan du laver din egen blog på eget domæne. Jeg viser dig step by step, hvordan du opretter en blog på WordPress helt fra bunden.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

2 Comments

    • Katrine
      7. maj 2018 / 12:31

      Ja, jeg synes i hvert fald, at det var hyggeligt med en ekstra fejring 🙂 Gavebeviset dur i en måned efter fødselsdagen, så det behøver ikke at være på selve dagen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.