Nyt sommertøj

Sommeren har været god ved os i år, og ifølge prognoserne fortsætter solen med at skinne på os i august, så derfor tænkte jeg, at det var tid til lidt nyt sommertøj.

Jeg fandt to fine toppe i Vero Moda i Korsør, da jeg var med min mor på spa-ophold i sidste uge – læs mere om det her. Jeg er vild med blomster denne sommer, og så har jeg overgået mig selv og købt noget med farver 🙂

sommertoej

Kjolen i den fine koboltblå-farve har min søde Bedste syet til mig, og så har jeg bare lige peppet den op med et bælte i taljen, så nu er mit klædeskab opgraderet til endnu en sommermåned, som blandt andet byder på en sejltur til Klagshamn i weekenden.

Opt In Image
Rejsetips til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du rejsetips, gode råd og nyheder direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.