Brunch på Café Alma – Islands Brygges bedste café

Hyggelige Café Alma.

Da jeg boede på Islands Brygge for et par år tilbage, var min stamcafé Café Alma. Og stedet er stadig Bryggens bedste og hyggeligste café, hvis du spørger mig.

I torsdags var jeg tilbage i mit gamle hood for at spise brunch med en veninde på Café Alma, og stedet levede helt op til mine høje forventninger. Caféen er virkelig hyggelig indrettet, og tjenerne er altid søde og venlige.

Når du bestiller brunch på Café Alma, får du udleveret en seddel, hvor du kan krydse af, hvilke retter, du vil have. Du bliver mæt ved valg af fem retter, men jeg var lækkersulten (og gravid), så jeg valgte derfor syv 😉

Man krydser selv af, hvilke retter, man ønsker.
Superlækker brunch.

Mums, hvor smagte det bare skønt, og jeg gik meget mæt og tilfreds derfra efter at have smæsket mig med den store portion brunch, chai latte og appelsinjuice for bare 220 kr. En helt fair pris og brunchen er helt klart pengene værd.

Vær opmærksom på, at Café Alma er et populært sted, så det kan være en god idé at bestille bord.

Find Café Alma her:

Isafjordsgade 5-7
2300 Islands Brygge
Besøg hjemmeside >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.