Et lille skriv om alt det, der er sket på det sidste

Hygge i legeområdet i Arlanda Lufthavn, Stockholm.

Det står desværre lidt sløjt til med bloggeriet for tiden, da dagene flyver afsted. Der er sket rigtig mange ting det sidste stykke tid, både godt og skidt, og derfor har jeg måtte sætte bloggen lidt på stand-by. Det er jeg rigtig ked af, da jeg jo elsker at blogge herinde. Her er lidt skriblerier om noget af det, der er hændt den sidste tid.

Venindehygge på Café T i Køge.

Efter en hyggelig weekendtur i Småland med svigerforældrene i slutningen af september, kørte William og jeg med dem hjem til Danmark, mens Hans-Kristian kørte hjem til Stockholm for at passe sit arbejde. W og jeg var på ferie tre uger i Danmark, hvor vi oplevede en masse. Jeg blev blandt andet overrasket med en skøn polterabend af mine veninder, og så var jeg til netværksmøde med nogle af de andre dygtige bloggere hos Bloggers By Heart, hvilket du kan læse mere om hos lisesommerlund.dk her. Dagene derhjemme bød også på en masse familiehygge, og så blev jeg næsten færdig med min blogworkshop “Boost din trafik”, som jeg har sat mig et mål om at lave færdig denne måned. Det blev også til et vellykket ammestop, en masse venindehygge samt fødselsdagsfejring af min svigerfar.

Netværksmøde med søde bloggere.

Dagen inden vi skulle retur til Stockholm, sov min farfar stille ind, og derfor var vi også i Danmark denne weekend for at deltage i bisættelsen. En hård men også meget smuk dag <3 Bisættelsen fandt sted i fredags, i lørdags var vi til min onkels 60 års fødselsdag, og i går aftes ankom vi igen til Stockholm.

Til min onkels 60 års fødselsdag 🙂

Midt i det hele har jeg også været til jobsamtale i Stockholm, og jeg fik faktisk jobbet, men desværre var det ikke helt, hvad jeg søgte, så jeg endte med at takke pænt nej. Jeg er derfor stadig jobsøgende, og har også et par ansøgninger, der skal skrives de kommende dage. Jeg har jo ellers været selvstændig de sidste to år, men jeg savner at have kolleger og en mere stabil hverdag. Planen er dog, at jeg stadig vil beholde virksomheden og lave et par projekter i ny og næ, når jeg har mulighed for det.

Nå jo, jeg synes da også lige, at jeg vil fortælle, at jeg er nomineret i Travelmarkets konkurrence som årets rejseblogger 2017 – Du kan stemme på din favoritblog her!

Lavede du noget spændende i efterårsferien sidste uge?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.