Her skal vi bo i Stockholm

her_skal_vi_bo_i_stockholm_sommer
Jeg må indrømme, at jeg nåede at føle mig helt modløs i jagten på at finde et sted at bo i Stockholm. Priserne er tårnhøje, og der er mange, der er på udkig, så det virkede på et tidspunkt ret uoverskueligt og umuligt. Det skulle dog vise sig slet ikke at være så svært, når man bare ved, hvordan man skal føre sig frem i Stockholms boligmarked.

Så hvis du en dag skal søge bolig i Stockholm, så gør dig selv den tjeneste at oprette en salgsannonce af dig selv på blocket.se. Sådan lykkedes det i hvert fald os at finde en lejlighed i weekenden, hvor jeg var på besøg hos Hans-Kristian. Efter vi oprettede salgsannoncen begyndte boligtilbuddene at strømme ind i indbakken.

Og efter at vi havde været ude at kigge på tre lejligheder, valgte vi den ene af dem. Vi faldt nemlig pladask for en 2-værelses lejlighed på fjerde sal med udsigt ud over en sø lidt uden for centrum. Til komplekset hører der også privat badebro, sauna og en ro-båd, så det har bare at blive en solrig sommer.

her_skal_vi_bo_i_stockholm_vinter
her_skal_vi_bo_i_stockholm_soe
Udover at udsigten og området er fantastisk betagende, så er lejligheden også virkelig hyggelig. (Der skal nok komme billeder af lejligheden, når jeg er flyttet ind). Iih, hvor jeg glæder mig! 🙂

♡ Katrine

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.