Om dengang jeg interviewede Cheryl Cole i London

I sommeren 2012, da jeg arbejdede på Kig Ind, var jeg i London for at interviewe sangerinden Cheryl Cole.

Jeg var sindsygt nervøs, da jeg udover selv at skulle finde rundt i Londons gader også skulle lave et interview med en superstjerne face to face på engelsk. Det var en stor udfordring, men jeg gjorde det, og det er jeg virkelig glad for i dag, for det var en fantastisk oplevelse, jeg tænker tilbage på med smil og stolthed.

Her er jeg sammen med smukke Cheryl Cole
Her er jeg sammen med smukke Cheryl Cole

Efter at have siddet på hotellet med svedige håndflader en times tid blev jeg lukket ind i suiten, hvor jeg havde et kvarter med Cheryl Cole, som heldigvis var supersød og svarede på alle mine spørgsmål.

cheryl-cole-suite
Jeg sad og ventede med svedige håndflader i denne lækre suite

Jeg har fundet interviewet, som mest handler om Cheryl Coles beatytips og hendes dengang aktuelle album “A Million Lights”, frem i gemmerne.

Interviewet jeg lavede med Cheryl Cole i Kig Ind
Interviewet jeg lavede med Cheryl Cole i Kig Ind

Hun fortalte mig blandt andet, at hun barberer ben i babyolie, og plukker øjenbryn, lige når hun kommer ud af badet, så gør det nemlig mindre ondt. Herudover spiser hun cheeseburger og pizza i weekenden, og spiser B-vitamin for at føle sig friskere. Hendes favorit fashiondesigner er Alexander McQueen, og så er hun helt vild med 60’er-stilen, og finder inspiration fra Marilyn Monroe og Audrey Hepburn.

Jeg fik også Cheryl Cole til at sende en lille hilsen til sine danske fans:

Det var en lang og sjov dag i London, og jeg nåede blandt andet også at spise pizza på Jamie Olivers pizzaria, Union Jacks, og ellers bare tulle rundt i Londons smukke gader og butikker.

Jamie Olivers pizzaria Union Jacks
Jamie Olivers pizzaria Union Jacks
Jamie Olivers pizzaria Union Jacks
Pizza på Union Jacks i London

Læs også: Til optagelse i Top Gear-studiet i England