Min første rigtige dag på barsel


Så kom dagen, min første rigtige dag på barsel. Jeg har haft barsel siden den 16. december, hvor William blev født, men jeg har nu mere følt det som juleferie, end som decideret barsel. Hans-Kristian var nemlig hjemme sammen med os, og vi havde besøg af familien over julen, men i dag er ferien slut, og det er atter blevet hverdag. HK er startet på arbejde igen, så nu skal William og jeg være alene i dagtimerne, og jeg ser derfor dagen i dag, som min første rigtige dag på barsel.

I går flyttede vi ind i vores nye lejlighed, og dagen i dag skal derfor bruges på at få lidt mere styr på flytterodet. Desværre vågnede både William og jeg op møgforkølede, så en del af dagen kommer også til at blive tilbragt i den nye seng arm i arm. Men jeg klager ikke, for iih, hvor er det hyggeligt at putte med lillemanden.

Jeg fik næsten afsluttet alle mine arbejdsopgaver, inden William kom til verden, og samtidig har jeg prøvet at forberede mig på denne dag, for hvordan bliver det egentlig at sætte virksomheden på stand-by og tilbringe alle dagens timer med en baby?

Jeg aner det ikke, og jeg er virkelig spændt på, om jeg kommer til at savne arbejdet, eller om jeg kan nyde at gå hjemme og være på barsel. Det vil kun tiden vise, men en ting er sikkert, det er en ny og spændende tid for mig.

Trods barsel, slipper I ikke for mig her på domænet, for jeg kan da umuligt undvære at blogge 🙂

♡ Katrine

2 Comments

 1. 3. januar 2017 / 11:39

  Nyd det rigtig meget. Det er en fantastisk tid at gå hjemme på barsel. Kram D

  • Katrine
   4. januar 2017 / 00:08

   Jeg vil gøre mit bedste for at nyde det max. Indtil videre går det meget godt, men kunne godt bruge lidt flere timer i døgnet 😉
   Knus K

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.