Et par hektiske dage


Hold da op et blæsevejr, vi oplevede i Danmark i mandags, og hvor var det skræmmende. Min far hentede mig fra arbejde, da jeg skulle med hjem til mine forældre og have risengrød. Turen plejer at tage omkring en time i bil, men i mandags tog den to og en halv time, og der var væltede træer og trailere på hele strækningen, samt vejspærring, valgplakater og meget andet, der fløj rundt, men det kender I selvfølgelig alt til. Heldigvis kom vi sikkert frem og fik både stegt flæsk og risengrød, og resten af aftenen stod på indendørs hygge med en god film.

stegt, flæsk, æbleflæsk, æbler, mors mad, dansk, danmark, mad, aftensmad, efterår, julLæs også: Årets første risengrød – få opskriften

Tirsdag startede med morgensvømning i Glostrup svømmehal efterfulgt af en travl dag på arbejdet, der blandt andet bød på Halloween slik, men heldigvis også et lidt sundere alternativ. 

halloween, slik, candy, 2013, efterår, oktober, frugt, ører, fingrer, græskar


Kl. 16 skulle jeg til ansigtsbehandling hos La Vida Nabila ved Nørreport, men på grund af store forsinkelser på det offentlige nåede jeg det ikke til tiden, men var så heldig at få en tid kl. 18. Ventetiden brugte jeg sammen med min veninde, Leela, som tilfældigvis lige var blevet færdig til et pressearrangement på COS, så vi tog på Next Door Café og fik en sandwich og en chai latte, inden jeg fik den skønneste ansigtsbehandling. 

sandwich, next door cafe, københavn, copenhagen, vegetar, latte, Leela, Vi Unge, veninde, efterår, hygge

Læs også: Skøn ansigtsbehandling hos La Vida Nabila

I dag startede dagen også med morgensvømning, efterfulgt af arbejde og yoga, og nu står den på oprydning og pakning, da jeg tager til Birmingham og besøger min kæreste, Hans-Kristian, fra fredag til mandag. Jubiiii! 

Jeg håber, I har det godt derude, og ikke er blæst helt væk! 

Følg mig på Instagram og Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.