Gratis babypakker til dig og din baby

gratis babypakker til baby og mor

Vidste du, at du i mange butikker kan få gratis bleer og andet godt til din kommende baby? Du kan tilmelde dig på forskellige hjemmesider, og hermed få gratis babypakker, der indeholder alt lige fra bleer, vaskeklude, sutter, bamser, bleposer, bodystockings, sæbe samt forkælelse til mor.

Udover at det er dejligt at få gratis ting, så er babypakkerne også med til at give dig et overblik over, hvad der findes af forskellige babysager på markedet, og det er jo meget rart, at man kan prøve lidt forskelligt af, så du senere kan købe det, du synes, der fungerer bedst til dig og din lille bebs.

At få et barn er en stor udgift, så hvis du også kunne tænke dig at spare lidt penge til babys første tid, så se med her, hvor jeg har lavet en liste over steder, du kan tilmelde dig og få gratis babypakker:

Liberoklubben

libero.dk kan du tilmelde dig Liberoklubben, og herved få en gratis prøvepakke på deres bleer Libero Touch.

BabySam

babybox.dk kan du bestille en babypakke fra BabySam, der indeholder forskellige vareprøver, og herudover kan du også tilvælge en Angelcare blespand.

Rema1000

Hos Rema100 får du en startpakke med bleer, vådservietter, skumvaskeklude, en sut, en bamse samt en overraskelse ved at tilmelde dig på rema1000.dk.

Club Matas

Hos Matas kan du hente en barselspakke inden fødslen, der indeholder mindre prøver på produkter til din baby samt til dig som kommende mor. Du skal melde dig ind i Club Matas Baby for at få pakken.

Føtex

Tilmeld dig “Føtex for de små” og få en velkomstgave med legetøj samt en babystartpakke med plejeprodukter til din baby. Du tilmelder dig på foetex.dk.

Lidl

Med babypakken fra Lidl får du blandt andet vådservietter, bleer og en økologisk bodystocking. Tilmeld dig på lidltoujours.dk.

Tena bind

Efter fødslen får du brug for hygiejnebind, og på tena.dk kan du derfor bestille en gratis prøvepakke. Efter min fødsel var jeg glad for Tena natbind, men du kan vælge de bind, du ønsker.

Name it

Børnetøjsmærket Name It tilbyder også babypakker til kommende forældre med tøj fra deres eget brand til en værdi af minimum 300 kr. Du kan bestille den gratis babypakke på nameit.dk her ved at tilmelde sig deres gratis kundeklub, Club Name It. Herefter kan du afhente pakken i den nærmeste butik 30 dage før termin eller senest 30 dage efter fødslen.

Ønskebørn

Ønskebørn tilbyder dig at hente en Ønskeboks i din nærmeste butik. Indholdet i pakken varierer, men kan blandt andet indeholde sut og sutteflaske, en sutteklud, fotokort, et “Baby onboard-skilt” med mere. Bestil en ønskeboks her!

Sikkerhedsboksen

BabySam Sikkerhedsboks indeholder blandt andet en refleks til barnevognen, informationsfoldere samt solskærm til bilen og babysalve. Sikkerhedsboksen kan bestilles fra dit barn er født og ni måneder frem. Den kan dog først hentes, når dit barn er fyldt seks måneder.
Bestil en sikkerhedsboks her!

Kender du til andre gode babypakker, som bør tilføjes til listen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.