Har du svært ved at falde i søvn?

For lidt søvn er usundt, og jeg kan tydeligt mærke, hvordan mit koncentrationsniveau og humør ændrer sig, hvis jeg ikke har sovet ordentlig, så nu har jeg fundet en løsning til de dage, hvor jeg har problemer med at falde i søvn.

Løsningen er et YouTube-klip, som næsten altid hjælper mig!

Jeg lærte metoden som barn, når jeg var på besøg hos min Bedste, hun satte altid et bånd på, hvor en rolig stemme altid fik mig til at falde i søvn på ryggen midt på gulvtæppet, hvor jeg altid lå og lyttede interesseret til båndet.

Nu har jeg fundet ud af, at det stadig virker, når jeg ikke kan sove. Så det jeg gør er, at jeg hører et klip på YouTube, der hedder “Sov når du vil” af Niels Larsen, hvor han fortæller, hvordan man skal trække vejret og lytte til hans stemme og musikken. Ja, jeg ved godt, det lyder lidt underligt, og da jeg fortalte det til mine veninder, begyndte de at grine, og du må gerne gøre det samme. 😉 Men det hjælper mig, så måske du også kan få gavn af det, næste gang du ikke kan sove.

Du kan lytte til klippet her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.