Gaveidéer til en nybagt mor – min ønskeliste


Om sådan cirka halvanden måned fylder jeg 27 år, og i den forbindelse skal jeg holde fødselsdags-påskefrokost hjemme i Danmark for familie og venner. Jeg har derfor lovet flere af de inviterede at lave en ønskeliste, og jeg har derfor tænkt og tænkt over, hvad jeg dog kunne ønske mig.

Det er ikke nemt at ønske sig noget til sig selv, når man er nybagt mor, men jeg har da fundet 15 gaveidéer til min ønskeliste. Kig med nedenfor, og se, om du kan blive inspireret til en gaveidé til en nybagt mor.

1. Vandtæt taske til pusletasken

Jeg har en fin Ida Ising pusletaske, men den er ikke særlig praktisk i dårligt vejr, så derfor ønsker jeg mig denne vandafvisende barnevognstaske, som jeg kan opbevare pusletasken i.
Ida Ising barnevognstaske til 199 kr. her >

2. Glattejern

Mit glattejern er ved at være gammelt og slidt, og det tager derfor ret lang tid at få glattet mit hår, og som nybagt mor skal det gerne gå hurtigt. Derfor ønsker jeg mig et nyt og effektivt glattejern, der hurtigt kan få glattet mit lange og tykke hår, og til det skulle ghd Gold Max Styler være sagen.
Glattejern fra ghd til 1.199 kr. her >

3. Zoolight natlampe

Jeg er vild med de fine Zoolight børnelamper, og ønsker mig en lille elefantlampe til puslebordet, så jeg kan pusle William om natten, uden at jeg behøver at tænde for det kraftige lys på badeværelset.
Mini Zoolight elefant til 449 kr. her >

4. Ansigtscremer

Jeg er fast indehaver af cremerne fra Danish Skin Care, der gør det nemt at pleje min hud morgen og aften. Produkterne er også uden parfume og farve, hvilket er et stort plus.
Natcreme til tør hud hos Danish Skin Care her >
Dagcreme til tør hud til 247 kr. her >

5. Ammetoppe

Mit tøj skal helst være praktisk og ammevenligt i disse dage, og derfor er jeg rigtig glad for disse ammetoppe fra H&M. Jeg kunne dog godt bruge lidt flere, da jeg bruger dem stort set hver dag.
Sæt med to ammetoppe fra H&M til 179 kr. >

6. Kopholder til barnevognen

Jeg elsker at gå tur med barnevognen, og kunne godt tænke mig en kopholder til den, så jeg nemt kan have en drikkedunk med eller smutte forbi en kaffebar på vejen.
Kopholder til 148 kr. her >

7. Barnevognssele

Når nu vi er ved barnevognen, så ønsker jeg mig også en barnevognssele, så vi forsat kan køre forsvarligt med William, når han bliver lidt ældre.
Barnevognssele fra Odder til 449,95 kr. >

8. Sneakers

Der bliver gået mange kilometer med barnevognen, og derfor ønsker jeg mig et par gode og pæne sneakers. Mine gamle Nike Free er ved at være slidt ned, så disse Nike Free RN Flyknit må meget gerne flytte ind hos mig.
Nike Free RN Flyknit til 900 kr. på Nike.com >

9. Pleje af håret

Mange kvinder får ødelagt deres hår, når de ammer. Det er jeg heldigvis sluppet for indtil videre, men jeg ønsker mig altså stadig en ny hårbørste samt min yndlingshårolie fra Moroccanoil.
HH Simonsen The Wet Brush til 99 kr. hos Nicehair.dk >
Moroccanoil 100 ml. til 339 kr. hos Nicehair.dk >

10. Sengetøj

Når man er i søvnunderskud, så skal den tid, man har til at sove i, altså nydes fuldt ud, og derfor ønsker jeg mig noget nyt, lækkert sengetøj til dobbeltdynen i str. 200 x 220 cm.

11. Ammevenlig kjole

Jeg mangler virkelig nogle ammevenlige kjoler i klædeskabet, og synes at denne sag fra Seraphine med sit enkle og klassiske look kan bruges til både hverdag og fest.
Ammekjole til 599 kr. hos purlogogpersille.dk >

12. Rejsepung

Nu er der pludselig endnu et pas at holde styr på, når vi rejser, så derfor ønsker jeg mig en cool rejsepung / pascover, hvor der er plads til vores pas og rejsedokumenter.
F.eks. noget a la denne fra Aspinal of London >

13. Wokpande

Når jeg laver mad, skal det være nemt og hurtigt, og derfor er wok-mad en af mine favoritter at bikse sammen. Vores wokpande er dog gået i stykker, så jeg ønsker mig en ny.
F.eks. denne fra Tefal >

14. Gavekort

Gavekort kan altid bruges, og jeg ønsker mig både gavekort til tøj og skønhedsprodukter samt til oplevelser – f.eks. til en massage eller en ansigtsbehandling. Det tror jeg, de fleste nybagte mødre kan bruge 😉

15. Professionelt babyfoto

Det kunne da være sjovt at have et flot og professionelt foto af William, som kan pynte på væggen, og mit sidste ønske er derfor et gavekort til et babyfoto.

Det var de ønsker, jeg kunne komme på i denne omgang, men måske du sidder derude bag skærmen med andre gode gaveidéer?

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.