Glimt fra ugen der gik i barselsboblen

Vejret har værer ret blandet i ugens løb, og i mandags fik jeg en ordentlig skylle på vej hjem fra supermarkedet.
I tirsdag var jeg ret træt og lidt sur efter en dårlig nats søvn, så HK bagte amerikanske pandekager til morgenmad 🙂 Opskriften findes her.
William er en madglad baby.
Vi har købt en ny vogn, der gør det noget nemmere at komme rundt i Stockholm.
William og Theodor hygger.
Fredag stod den på sushi til aftensmad…
Efterfulgt af is på altanen.

Endnu en uge går på hæld, og denne har været fuld af gode oplevelser, men også alt for lidt søvn. William vågner stadig flere gange hver nat, og ofte vil han kun sove til kl. 04, hvilket resulterer i, at jeg render rundt som en zombie det meste af tiden. Heldigvis er han sund og rask og for det meste i godt humør 🙂

I ugens løb er jeg igen begyndt at spekulere over, hvad jeg skal efter endt barsel, selvom der er et halvt år til, og jeg er pt. ret hooked på, at jeg skal finde et arbejde heroppe i Stockholm. Det bliver hurtigt ensomt at være selvstændig, så jeg håber, at jeg, når tid er, kan finde et spændende job.

Jeg er begyndt at glæde mig til, at jeg skal arbejde igen, for selvom det også er hyggeligt at være på barsel, så kan det også være meget ensformigt. I denne uge har jeg dog været god til at komme ud, og har både været hjemme hos danske Louise og hendes søn Vincent på fem måneder samt været sammen med to søde mødre og deres børn fra min svenske mødregruppe.

Nu vil jeg slukke for computeren og tage med mine to søde fyre på søndagstur. Der er Stockholm Street Festival i dag, så der skal vi et smut forbi. God søndag til dig og dine 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.