Sund start på dagen og nyt træningstøj

Træningstøj fra H&M
Nyt træningstøj fra H&M

Som jeg skrev i går, så fik Hans-Kristian og jeg endelig taget os sammen til at melde os ind i et fitnesscenter. Vi valgte Esprit på Holiday Inn, da de også har en indendørs pool, så jeg kan få svømmetrænet. Det er ikke den billigste løsning, men til gengæld tror jeg, vi bliver rigtig glade for det – og så har de også spa og udendørs jacuzzi 🙂

Det var skønt at starte morgenen med 10 minutters opvarmning på løbebåndet efterfulgt af en kilometer svømning. Selvom det kan være svært at komme ud af fjerene, når vækkeuret bimler tidligere end normalt, så elsker jeg virkelig at starte dagen med motion.

Sundheden faldt dog lidt til jorden, da jeg valgte at nyde en jordbærmilkshake fra McD i solen efter arbejde. Jeg havde bare så meget lyst! Til gengæld fik jeg købt lidt nyt træningstøj i H&M, så jeg er klar til at starte min dag på en sund måde igen i morgen! Jeg er især vild med mine nye shorts, som jeg helt klart også kan få glæde af udenfor træningslokalet.

milkshake_sofia
Milkshake i solen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.