Fem seje kvindelige rejsebloggere

fem kvindelige internationale rejsebloggere
Det er Kvindernes Internationale Kampdag, og derfor vil jeg gerne hylde fem kvindelige internationale rejsebloggere, der inspirerer mig. Hvis du er vild med at rejse, så kig med her.

1. World of Wanderlust

Captain of this ship ⚓️ @tajmaldives @visitmaldives

A photo posted by Brooke Saward (@worldwanderlust) on

Brooke Saward står bag bloggen World of Wanderlust, der er en af de mest læste rejseblogs i verden. Brooke startede bloggen i 2012, og i dag er det hendes levebrød. Hvis du skal på ferie, vil jeg anbefale dig at kigge forbi worldofwanderlust.com, hvor du kan finde supergode rejseguides til lande og byer i hele verden.
Besøg worldofwanderlust.com her >

2. Negin Mirsalehi

Ready for with @fwrd #lookfwrd A photo posted by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on


Hun er gudesmuk, og så har hun hele 2,9 millioner følgere på Instagram! Det er altså ret vildt at gå fra en nobody til lige pludselig at være en stjerne på Instagram. Negin er model, og rejser verden rundt til modeshows, og på hendes blog og Instagramprofil kan du følge med i de spændende rejser og blive inspireret af hendes fine stil.
Besøg neginmirsalehi.com her >

3. Girl, Unspotted


På girlunspotted.com møder du den seje blogger, Erica, der kommer fra Filippinerne. Hun tager flotte billeder, de mest spændende steder, og du vil helt sikkert blive inspireret ved at besøge hendes blog. Man kan vel beskrive hende, som en rigtig powerwomen, der udlever sin barndomsdrøm med at rejse verden rundt.
Besøg girlunspotted.com her >

4. Polkadot Passport

Reflections over Lake Matheson A photo posted by Nicola Easterby ✈️ (@polkadotpassport) on


For det første er jeg vild med navnet på bloggen, polkadotpassport.com, det er da et vildt fedt navn, synes du ik’? Bag bloggen er 21-årige Nicola fra Australien, der indtil videre har besøgt hele 31 lande. Hun har mange flere på sin bucket list, så kig forbi hendes blog, og bliv en del af hendes eventyr.
Besøg polkadotpassport.com her >

5. Tuula Vintage

Exploring Sayulita travel diary now on tuulavintage.com ❤️

A photo posted by Jessica Stein (@tuulavintage) on


Man kan ikke andet end at blive lidt fortryllet af Jessica Stein, der står bag bloggen tuulavintage.com. Bloggen er virkelig fin med skønne billeder, og man kan ikke andet end at få smil på læben, når man kigger med.
Besøg tuulavintage.com her >

Jeg elsker at blive inspireret, så del gerne et link til din yndlings rejseblog i en kommentar nedenfor 🙂

2 Comments

 1. 9. marts 2016 / 12:34

  Jeg elsker også at blive inspireret af udlandske kvindelige rejsebloggere. Der er et par stykker som bare “figured it out” 😀 Jeg er vild med apairandasparediy.com; hun tager de flotteste billeder og bare en rigtig cool type. 🙂
  Nikoline
  http://www.departdeux.com

  • Kat
   9. marts 2016 / 17:19

   Hej Nikoline. Tusind tak for din kommentar. Først og fremmest fed blog, du har. Den er virkelig fin, og hvor ser Marokko fedt ud. Jeg drømmer virkelig om en tur dertil. Men ja, der er så mange at hente inspiration fra, nogle gange bliver man næsten helt forvirret over det 😉 Ej, hendes blog er da også bare vildt fin. Hende må jeg til at kigge mere på.
   Jeg glæder mig også til at følge med på din blog og din Instagram.
   De bedste hilnser Katrine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.