Et oplevelsesrigt år går på hæld

sofia_katedral
Her står jeg foran Alexander Nevsky Cathedral i Sofia

2015 har været et vildt år på oplevelsesfronten, hvor jeg blandt andet har boet i udlandet for første gang. Mine otte måneder i Sofia var en helt speciel og lærerig oplevelse, som jeg ikke ville være foruden. Når man bor i et fremmed land, lærer man virkelig meget om den pågældende kultur, og samtidig lærer man ufattelig meget om sig selv, og jeg er virkelig taknemmelig over, at jeg har fået denne oplevelse med i min bagage. 🙂

Opholdet i Bulgarien bød også på mange gode kør-selv-ferier blandt andet til Sortehavet, Grækenland, Plovdiv og Bansko. Jeg fik også fløjet en del gange hjem til lille Danmark på ferie, og havde også besøg af familie og venner i Sofia. 2015 har i sandhed været oplevesrigt, og jeg glæder mig så meget til at se, hvad 2016 har i ærmet til mig.

Bloggens spæde start

Det var også i 2015, at bloggen her så dagens lys, og startede som en engelsk rejseblog, da jeg boede i Sofia. Jeg er dog meget bedre til at skrive på mit modersmål, og bloggen er derfor gået fra engelsk til dansk, hvilket den vil blive ved med at være. Jeg har slet ikke fået blogget alt det, som jeg gerne ville herinde, og har derfor sat mig et mål for 2016, der hedder minimum to blogindlæg her på domænet om ugen. 🙂

Godt nytår, og tak fordi du læser med. Jeg håber, at du også har lyst til at kigge med i det nye år 🙂

♡ Katrine

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.