En grå regnvejrsdag med smil


Ofte glemmer vi at værdsætte de små ting i hverdagen, som er lige foran næsen på os, fordi vi har for travlt til at skænke det en tanke, men når vi stopper op, så er det jo ofte de små ting, der får os til at smile og gøre dagen bedre. Det kan være en god sang, der bringer glade minder, eller får dig til at danse, helt uden at du bemærker det. Det kan være et smil fra en fremmed, en god gerning, en smuk morgen, duften af nyslået græs, nybagte boller eller et barn, der leger.

I denne weekend har jeg haft tid til at være mig selv, slappe af og tage tingene i mit eget tempo, og jeg har haft tid til at glæde mig over de små ting i hverdagen, som for eksempel denne rose ved min opgang på denne regnfulde dag, der fik mig til at stoppe op og smile. På en travl dag, havde jeg måske slet ikke bemærket den, men gået videre i min egen verden, fordi jeg glemmer at være tilstede i nuet.

rose, udelukkendelund, blog, blogger, blomst, regnvejr, bryggen, islands brygge, lejlighed, opgang, smil, regnvejr

Hvornår har du sidst givet dig selv lov til at sætte tempoet ned og være dig selv? Hvornår har du sidst forkælet dig selv eller gået en tur uden at skulle nogle steder hen? Jeg gør det selv alt for sjældent, da der altid er noget, jeg lige skal, men nogle gange, er det det, der skal til, for at jeg finder inspirationen, glæden og overskuddet frem i en ellers travl og stresset hverdag. Jeg øver mig derfor i at rive en dag ud af kalenderen, hvor jeg ikke har nogle planer, og jeg kan virkelig mærke, at disse dage er gode for mig, de giver mig fornyet energi og en indre ro.Læs også: Vær mod andre, som du selv vil behandles

Jeg har dog ikke været helt alene i weekenden, da jeg i dag har været sammen med min veninde Leela. Vi var begge enige om, at det skulle være en afslappet eftermiddag, så på grund af efterårsvejret stod den på caféhygge efterfulgt af te og hjemmebio i min sofa. Så hyggeligt og tiltrængt med tøsehygge og gode snakke på en ellers kedelig og grå søndag.

Leela, Vi Unge, Café Alma, chai latte, drik, kaffe, te, bryggen, islands brygge, regnvejr, hygge, veninder,
Varme drikke på Café Alma med Leela

Til sidst slutter jeg lige af med en sang, som jeg ikke kan sidde stille til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.