En børnevenlig weekend på Hotel LEGOLAND og i LEGO House

Hotel Legoland Billund

Indlægget indeholder reklamelinks

Trænger jeres familie til en børnevenlig weekendtur, så kan jeg anbefale en tur i legoklodsens verden i Billund, hvor du finder Hotel LEGOLAND og LEGO House. Og i sommerhalvåret er LEGOLAND selvfølgelig også åben.

LEGO House 

Lego House Billund
LEGO House er tegnet af den danske arkitekt Bjarke Ingels.

Er dine børn også vilde med LEGO, og er du selv en barnlig sjæl, så kan jeg anbefale en tur i LEGO House i Billund. “House of the brick” er en stor oplevelse for hele familien og et sted, hvor både kreativitet og fantasien kan få frit spil.

Lego House Bjarke Ingels Billund
LEGO House i mini-format set foroven

Oplevelser for alle aldre

Lego House

I kælderen er der lavet en udstilling om LEGOs historie, og det er virkelig inspirerende, hvordan det har udviklet sig gennem tiden fra trælegetøj til det LEGO, vi kender i dag.

I resten af huset er der mange forskellige stationer, hvor der kan leges, bygges og opleves, og der er noget for alle aldre. Innovationen er i højsædet, og ved de forskellige stationer, står der computere, som gør oplevelsen interaktiv. Du kan tage billeder, scanne forskellige ting og via en app, kan du downloade dine billeder og følge med i dine oplevelser.

Du kan blandt andet lave din egen LEGO-fisk og herefter scanne den ind i et af aquarierne. Du kan bygge en racerbil og køre om kap, eller hvad med at bygge en robot? De mindre børn kan lege med LEGO DUPLO på forskellige stationer og blandt andet bygge deres egen togbane.

Lego House Fisk

Der er LEGO i forskellige afskygninger overalt, og også fantastiske kreationer, som de tre store dinosaurer eller det kæmpe træ, der tårnet op igennem tre af husets etager. 

Lego House Dinosaurer
Lego House

Mad lavet af robotter

Lego House restaurant Mini Chef

I restauranten “Mini chef” får du mad lavet af robotter. Du bestiller maden ved at sammensætte din menu ud af legoklodser og herefter scanne den ind i computeren ved dit bord. 

Lego House restaurant Mini Chef

Når bestillingen er gennemført, går robotterne i gang med at lave maden, og den serveres så i store Legomadkasser på et transportbånd – også med robotter. Maden er helt standard café-agtig, men oplevelsen er udover det sædvanlige og ret sjov. 

Lego House restaurant Mini Chef

Overnat på Hotel LEGOLAND

Hotel Legoland Billund
Hotel Legoland Billund Star Wars
Hotel Legoland Billund

Tag LEGO-eventyret med dig ind i drømmeland på Hotel LEGOLAND (reklamelink), hvor der også er masser af sjov for familiens mindste.

Bo på et LEGO temaværelse

På Hotel LEGOLAND kan du sove på blandt andet et ridderværelse, et LEGO Friends-værelse eller et LEGO NINJAGO-værelse. Alle værelser er dekoreret med LEGO, har en kasse fuld af LEGO, som børnene kan lege med samt en lille gave til børnene.

Hotel Legoland Billund
Vi boede på dette ridderværelse på Hotel LEGOLAND
Hotel Legoland Billund

Hotellets andre arealer er også fyldt med LEGO, og har forskellige legeområder. Selv i restauranten er det muligt for børnene at lege med LEGO, mens forældrerne spiser færdigt. Mere børnevenligt bliver det næsten ikke.

Book dit besøg på Hotel LEGOLAND her (reklamelink)

Hotel Legoland Billund
Hotel Legoland Billund
Hotel Legoland Billund
Der er også en hyggelig bar, hvor forældrene kan slappe af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.