Andy Warhol-udstilling på Artipelag


I lørdags var HK og jeg på kunstmuseet Artipelag, hvor de lige nu har udstillingen “The Legacy of Andy Warhol”. Museet ligger i de smukkeste omgivelser lidt nord for Stockholm i Stockholms Skærgård, og en gåtur i området er bestemt besøget værd.

Jeg har altid godt kunne lide mange af Andy Warhols designs, og HK og jeg har da også en plakat af et af hans farverige billeder med aber. Alligevel synes jeg, at udstillingen var ret kedelig. Den var fyldt med blyantsskitser lavet af Andy Warhol, som ikke var særlig pæne, og desværre var der ikke ret mange af hans farverige billeder eller silketryk, som jeg godt kan lide.


Vi fik dog vores egne personlige Andy Warhol-billeder med hjem, som nu har fået æren af at personliggøre vores køleskab 🙂

Vi havde dog en rigtig hyggelig dag ved Artipelag på trods af den skuffende udstilling, og især de grillede burgere vi nød i solen, var med til at trække oplevelsen op.

Om du er til kunst eller ej, er Artipelag et hyggeligt sted at bruge et par timer, hvor du både kan nyde den smukke natur og en frokost i det fri.

Næste gang turen går til Artipelag, har vi talt om at sejle dertil. Der går nemlig en båd derud fra Stockholm, og jeg er sikker på, at sejlturen i Skærgården er et smukt syn. Læs mere om bådturen her.

Her finder du Artipelag

Artipelagstigen 1
134 40 Gustavsberg, Sverige
www.artipelag.se

Lær at lave en blog

Lær, hvordan du laver din egen blog på eget domæne. Jeg viser dig step by step, hvordan du opretter en blog på WordPress helt fra bunden.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.