En glædelig nyhed – to bliver til tre

Det glade og lidt forvirrede par, der lige har fundet ud af, at de skal være forældre.
Det glade og lidt forvirrede par på dagen, hvor vi fandt ud af, at vi skal være forældre.

Jeg har glædet mig til at dele denne nyhed med jer, og i dag er dagen kommet, hvor jeg endelig kan fortælle, at der er en familieforøgelse på vej, og at to bliver til tre heroppe i Stockholm.

På et tidspunkt i starten af det nye år, er det planen, at Blob kommer ud og hilser på, og vi glæder os rigtig meget til at finde ud af, hvad det er for en lille krudtugle, der leger skjul i min mave.

Det har været ekstremt svært at holde nyheden hemmelig, og det er så rart, at jeg endelig kan sige det højt. Jeg har glædet mig til at dele nyheden med jer, og nu kan jeg snart heller ikke skjule den lille bule på maven længere. Det er vist meget godt, at jeg har været gemt lidt af vejen heroppe i Stockholm 🙂

Her på bloggen vil der selvfølgelig blive blogget en del om min graviditet i fremtiden, da jeg jo nu officielt er blevet en af mommy-bloggerne 😉

I onsdags var jeg til nakkefoldsscanning, hvilket gik rigtig godt, og alt så superfint ud, så nu prøver jeg bare at væbne mig med tålmodighed frem til næste scanning i august, hvor vi får af vide, om det er en dreng eller en pige 🙂

blob_to_bliver_til_tre
♡ Katrine

8 Comments

 1. 8. juli 2016 / 12:48

  STORT TILLYKKE! Hvor er det dog spændende 🙂

  • Katrine
   8. juli 2016 / 13:07

   Tusind tak, Anne-Dorthe 🙂 Så spændende!

 2. 10. juli 2016 / 14:16

  Hvor dejligt – mange gange tillykke (:

  – Kit

  • Katrine
   10. juli 2016 / 18:13

   Tusind tak, Kit 🙂

 3. 10. juli 2016 / 14:55

  Tillykke! – hvilken spændende og dejlig tid i går i møde 🙂

  • Katrine
   10. juli 2016 / 18:13

   Mange tak, Line. Ja, det er virkelig spændende 🙂

  • Katrine
   10. juli 2016 / 18:13

   Tusind tak, Christina 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.