To hyggelige aftener og dagen derpå

sofia_russian_church
Billede af den russike kirke i Sofia taget på gåtur med Sara i onsdags.

Puha, det har været en lang dag i dag. Jeg er næsten lige kommet hjem fra arbejde, har lagt mig i min seng med computeren, og nyder, at det igen er blevet weekend. Den her uge er virkelig gået stærkt, nærmest bare forsvundet som dug for solen. Jeg synes jo lige, at det har været fredag. Nå, men jeg klager ikke, jeg nyder, at det er den tid på ugen igen, og en ting er sikkert, der skal slappes af!

Udover at det er fredag, er det også dagen derpå. I går var HK og jeg nemlig til fodboldaften her i Sofia sammen med mine to chefer og nogle af deres danske venner. Meningen med det hele var, at vi skulle spise god amerikansk mad på fodboldbaren, Cheerleaders, og derefter se FC Midtjylland spille mod South Hampton. Det var smadderhyggeligt, og der blev grint godt igennem. Desværre kunne stedet ikke helt leve op til sit ry som fodboldbar, da de ikke kunne få teknikken til at spille, og dermed ikke vise kampen på storskærm, som ellers lovet. Så i stedet sad vi en 10 stykker og kiggede på en lille laptop på baren, mens vi drak fadøl.

Jeg er ikke rigtig fodboldfan, men jeg kan godt lide at se sport, og jublede selvfølgelig, da FCM vandt kampen. Og fejret det blev det da også, en håndfuld af os endte nemlig på karaokebar. Derfor må jeg altså også indrømme, at det ikke var det sjoveste at skulle op og på arbejde i dag. Heldigivs var mine chefer selv med i går, så der var forståelse for, at jeg var en meget træt 🙂

spaghetti_company
Gården her huser både Cheerleaders og Spaghetti Company.

Det har været en rigtig dansker-uge denne her, i onsdags mødtes jeg nemlig med Sara fra Fyn, der er i praktik her i Sofia på Den Danske Ambassade. Vi startede med at nyde den flotte aften med en gåtur, hvorefter vi spiste pastaretter på Spaghetti Company. Virkelig hyggeligt, og dejligt at have fået endnu en veninde at hænge ud med her i den bulgarske hovedstad.

spaghetti_company_pasta

Med ønsket om en rigtig god weekend til dig på den anden side af skærmen, vil jeg nu spise min take-away fra Dominos og stene film med kæresten, indtil Ole Lukøje melder sin ankomst.

♡ Katrine

facebook_billede

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.